Bļugera "Penguins" pēcspēles metienos atzīst "Flames" pārākumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sidnijs Krosbijs
Sidnijs Krosbijs Foto: Reuters/ScanPix

Otrdien, 30. novembrī, zaudējumu pēcspēles metienu sērijā piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Pitsburgas "Penguins".

Pitsburgas "Penguins" ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:2) tikai pēcspēles metienu sērijā piekāpās "Flames" hokejistiem.

Spēles rezultātu otrās trešdaļas vidū atklāja "Flames" uzbrucējs Milans Lučičs, bet izlīdzinājumu trešā perioda 13.minūtē panāca Džeiks Gencels. Pamatlaikā un papildlaikā vārti gūti vairs netika, bet uzvarētāju noskaidrošanas metienu sērijā ar 2:1 pārāki izrādījās mājinieki, kuru rindās uzvaras vārtus septītajā sērijā guva Mīkaels Baklunds.

Bļugers uz ledus pavadīja 16 minūtes un četras sekundes, metienus vārtu rāmī neizpildīja, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu piespēli, uzvarēja piecos no desmit iemetieniem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Kā jau ziņots, neveiksmi piedzīvoja arī Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas ar 4:7 (0:3, 2:2, 2:2) atzina līgas jaunpienācējas Sietlas "Kraken" pārākumu.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Penguins" ar 25 punktiem 22 spēlēs ir septītie, bet "Flames" ar 31 punktu ir Rietumu konferences līderi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu