Lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča par saslimšanu ar Covid-19: Domās atvadījos no dzīves (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/tatjanamackevich

Latvijā populārākā lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, kā ritējusi viņas saslimšanas ar Covid-19 gaita. 

Neilgi pirms plānotās vakcinācijas modele, apģērbu zīmola un kāzu kleitu veikala īpašniece Tatjana Mackeviča, viņas vīrs un meita saslimuši ar Covid-19

Visšausmīgākos mirkļus Tatjana piedzīvojusi ceļā uz slimnīcu: "Man bija panikas lēkme, pēc divu nedēļu mokām neko vairs nesajēdzu… Pārdzīvoju par vīru un meitu. Man bija tik zems skābekļa daudzums asinīs, ka automašīnā man uzlika skābekļa masku. Tajā brīdī iztēlojos visbriesmīgākās ainas, domās atvadījos no dzīves, nožēloju, ka biju tik daudz strādājusi un tik maz sevi lutinājusi.

Un tad ārsti paziņoja – zvaniet, lai bērnu kāds paņem pie sevis! Bet kurš tad gribēs ņemt kovida pozitīvu bērnu? Meitu vienu pašu nogādāja Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, bet mūs ar vīru – uz Gaiļezeru," sacīja sešgadnieces māmiņa. Vēlāk abi tika nogādāti Rīgas 1. slimnīcā un ievietoti ģimenes palātā. 

Kamēr abi vecāki bija slimnīcā, ģimenes draugi katru dienu apciemoja mazo Nastju un iepriecināja ar dāvaniņām. Meitene bērnu slimnīcā bija izolētā blokā, un draugi viņu varēja redzēt pa logu.

Tatjana atzīst – pēc piedzīvotā kļuvusi par vakcinēšanās aģitatori: "Visiem, kam nav kontrindikāciju, ļoti iesaku vakcinēties. Nedod Dievs saskarties ar to, kas bija jāpiedzīvo man."

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu