Policija veikusi kratīšanu skandalozā Merilina Mensona mājā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Merilins Mensons
Merilins Mensons Foto: Richard Shotwell/AP

Saistībā ar seksuālās vardarbības izmeklēšanu policija veikusi kratīšanu amerikāņu rokmūziķa Merilina Mensona mājā.

Saskaņā ar Mensonam pietuvinātiem avotiem, izpildītāja mājā atradušies vairāki Losandželosas apgabala šerifa departamenta detektīvi. Policija ieradās ar kratīšanas orderi Mensona mājās agrā pirmdienas, 29. novembra, rītā. Pats mūziķis mājoklī neatradās.

Likumsargi no Mensona mājas izmeklēšanai konfiscējuši datu glabāšanas ierīces, tostarp cietos diskus, kas tiks izskatīti pirms nodošanas prokuratūrai.

Jau vēstījām, ka Mensona Holivudas dzīvoklī esot bijusi maza, skaņu izolējoša stikla istaba, kurā viņš mēdza ieslodzīt sievietes, ar kurām tikās.

Vairāki cilvēki, kuri bijuši attiecībās ar rokmūziķi, atzina, ka telpa bijusi kā "vieninieka kamera, kas tika izmantota sieviešu psiholoģiskai spīdzināšanai". Pats Mensons to esot dēvējis par "Slikto meiteņu istabu".

"Viņš vienmēr par to jokoja, tādā lielīgā tonī," sacīja Ešlija Voltersa, bijusī Mensona asistente un viena no desmitiem sieviešu, kura apsūdz mūziķi seksuālā vardarbībā. Viņa apgalvo, ka Mensons par istabu stāstījis arī citiem cilvēkiem.

Atgādinām, ka Mensons ir apsūdzēts seksuālā, fiziskā un emocionālā vardarbībā pret viņa bijušo līgavu, aktrisi Evanu Reičelu Vudu un vēl vairākām sievietēm. Mūziķis izskanējušās apsūdzības noliedz.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu