"Vai es saprotu, ka situācija ir smaga? Un kā vēl..." Rīgas "Dinamo" jaunais treneris par pievienošanos komandai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Slavenais hokeja treneris Vladimirs Krikunovs sarunā ar sporta ziņu mediju "Championat" atklāja, ka apzinās Rīgas "Dinamo" situācijas sarežģītību.

Pirmdien, 29. novembri par Rīgas "Dinamo" galveno treneri kļuva pieredzes bagātais Vladimirs Krikunovs, nomainot pagaidu galveno treneri Valēriju Kuļibabu.

Sarunā ar "Championat" Krikunovs pauda apņēmību tikt galā ar sarežģīto situāciju, kas klubā izveidojusies.

"Vai es saprotu, ka situācija ir smaga? Un kā vēl. Šobrīd atrodos Maskavā. Zinu, ka klubs par manu pievienošanos jau ir izziņojis. Pārrunas bija īsas. Šī nav pirmā reize, kad saskaros ar grūtībām un lielu darba apjomu. Vajag saprast, kas tur ir par problēmu," sacīja Krikunovs.

71 gadu vecais speciālists arī norādīja, ka joprojām neesot skaidrības par viņa asistentiem, kas varētu nozīmēt, ka šobrīd, iespējams, ir apdraudētas līdzšinējo speciālistu Valērija Kuļibabas, Aleksandra Ņiživija, Edgara Lūsiņa un Oļega Orehovska pozīcijas klubā.

Kā spēlētājs 71 gadu vecais Krikunovs savulaik pārstāvēja Rīgas "Dinamo". Viņš spēlēja aizsarga pozīcijā.

Iepriekšējās trijās sezonās Krikunovs vadīja Maskavas "Dinamo".

Pasaules čempionātos viņš vadījis Krievijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Slovēnijas valstsvienību. Bijis arī Latvijas izlases treneru korpusā.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 32 spēlēs iekrātiem 26 punktiem ieņem pēdējo, 12. pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu