Žurnālists, kura nekompetences dēļ interviju pameta Adele, publiski atvainojies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Austrāliešu žurnālists, televīzijas šova "Weekend Sunrise" vadītājs Mets Dornans nebija pietiekami sagatavojies sarunai ar slaveno dziedātāju Adeli, tādēļ intervijas laikā popdīva aizvainota pameta studiju. Nu žurnālists publiski atvainojies. 

Mets Dornans speciāli lidojis uz Londonu, lai intervētu 33 gadus veco skatuves zvaigzni Adeli, taču intervijā, kas ilga aptuveni 20-30 minūtes, atklājās, ka žurnālists nevar izteikties par dziedātājas jauno albumu, jo nebija to noklausījies. 19. novembrī nāca klajā Adeles albums "30".

Uzzinot par Dornana nekompetenci, aizvainotā Adele pārtrauca interviju, kurai, kā atklāj organizatori, tika iztērēts aptuveni viens miljons dolāru.

Dornans piebilda: lai gan viņš nožēlo savu rīcību un atvainojas, viņš nevis apzināti neklausījās albumu, bet drīzāk nezināja, ka viņam ir piekļuve tam, jo neizlasīja e-pastu, kurā bija nosūtīta piekļuve albumam.

Nu žurnālists nācis klajā ar publisku atvainošanos: "Šis ir stāsts, kas padarījis mani par apsmieklu visā pasaulē, un, ja esmu godīgs pret jums, lielāko daļu nicinājuma esmu pelnījis. Es lidoju uz Londonu, lai intervētu Adeli, kas bija neizsakāma privilēģija un kas bija viens no manas karjeras spilgtākajiem notikumiem. Es pieļāvu šausmīgu kļūdu, pieņemot, ka mums netiks dota šī albuma priekšskatījuma kopija, jo mūsu intervija tika pārraidīta pirms tā izlaišanas un Adeles albums bija industrijas visvērtīgākais noslēpums. 

Nākamajā dienā pēc nosēšanās Londonā man atnāca e-pasts no "Sony". Tajā Adele nebija pieminēta, taču tajā bija atrodama saite uz viņas albumu. Tā bija manas neuzmanības vaina, bet ne apzināta dziedātājas aizskaršana. Šis ir vissvarīgākais e-pasts, ko jebkad esmu palaidis garām. Par pašu interviju - Adele no tās neaizgāja, mums gluži vienkārši beidzās laiks. 

Bet tam visam nav nozīmes. Jo, palaižot garām pieejamā albuma saiti, lai kā arī mēģinātu to attaisnot, esmu apvainojis Adeli.

Adelei es vēlos pateikt, ka nekad nebūtu jūs apzināti necienījis, speciāli nenoklausoties albumu. Man ir ļoti žēl. Es atvainojos arī Adeles austrāliešu faniem un jums, mūsu skatītāji, kuriem manas kļūdas dēļ ir liegta šī intervija. Esmu jums visiem parādā atvainošanos."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu