Liepājas slimnīcā stacionēti divi ar Covid-19 inficēti bērni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: www.liepajniekiem.lv

Liepājas slimnīcā pašlaik ārstējas divi bērni ar Covid-19 infekciju, ziņo Liepājas reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Liepājas slimnīcā kopā ārstējas 24 Covid-19 pozitīvi pacienti. Četri no tiem atrodas reanimācijā, no tiem diviem nepieciešama mākslīgā plaušu ventilācija ļoti smaga veselības stāvokļa dēļ, bet vienam pacientam tiek nodrošināta paaugstinātas plūsmas skābekļa terapija.

Vēl četri intensīvās terapijas pacienti ievietoti kādā no Covid-19 nodaļām.

Pagājušajā diennaktī Liepājas slimnīcā miruši trīs Covid-19 pacienti.

Grase informē, ka pagājušajā diennaktī stacionārā iestājās trīs Covid-19 pacienti, no kuriem viens ir vakcinēts un divi - nevakcinēti. No slimnīcas izrakstīti četri slimnieki, kas bija sasirguši ar Covid-19.

Kā vēstīts, pagājušajā diennaktī Latvijā atklāts 931 Covid-19 gadījums un reģistrēti kopumā 24 Covid-19 pacientu nāves gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati.

Divu nedēļu kumulatīvās saslimstības rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju pagājušās diennakts laikā sarucis no 632 līdz 624,3 gadījumiem.

No aizvadītajā diennaktī reģistrētajiem Covid-19 slimniekiem 472 jeb 50,7% bija nevakcinēti vai vakcinācijas kursu nepabeiguši, kamēr 459 bija vakcinējušies.

No pagājušajā diennaktī reģistrētajiem nāves gadījumiem viens cilvēks bija vecumā no 40 līdz 49 gadiem, divi vecumā no 50 līdz 59 gadiem, pieci vecumā no 60 līdz 69 gadiem, pieci 70 līdz 79 gadus veci, deviņi - vecumā no 80 līdz 89 gadiem un divi vecāki par 90 gadiem. No tiem bija 19 nevakcinēti vai vakcinācijas kursu nepabeiguši, bet pieci vakcinēti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu