Latvijas Televīziju pamet žurnāliste un raidījuma "Kultūršoks" redaktore Gunta Gaidamaviča (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebok/GuntaGaidamaviča

Vietnē "Facebook"  žurnāliste un LTV raidījuma "Kultūršoks" redaktore Gunta Gaidamaviča paziņojusi, ka pamet darbu Latvijas Televīzijā. 

"Atā, Latvijas televīzija! Astoņi gadi, no tiem seši ar astīti "Kultūršokā". Kultūras ziņas, 100 gramu kultūras, Nacionālie dārgumi, 100 g kultūras personība, dokumentālā filma "Atmodas labirintā", 18 Kultūrdobes. Un 125 "Kultūršoki" - vairāk nekā puse no visiem līdz šim brīdim radītajiem ir mani. Laikam drīkstu teikt, ka mans raidījums, kurā biju no pirmās dienas, pārinieces - Henrieta Verhoustinska, Madara Rudzīte, Zane Brikmane, epizodiski arī daži puiši - mainījās, es paliku.

Neērts, kaitinošs, traucējošs. Daudziem palīdzējis, daudzus saniknojis, daudzus sajūsminājis. Uzdrošinos ticēt, ka šo sešu ar astīti gadu laikā raidījums palīdzējis Latvijas kultūras telpai tapt sakārtotākai, godīgākai un labākai.

Man tas bija lieliska profesionālās izpausmes iespēja, kas tomēr pēdējā laikā vairāk atgādināja zelta būrīti. Kādam varbūt likās, ka svarīgākais vārds sajā salikumā ir "zelta", man uzsvars pēdējā laikā vairāk likās liekams uz vārdu "būrītis", kas nebeigsies, kamēr es tajā būšu, un es no tā netikšu prom, kamēr tas pastāvēs. Tāpēc šķita, ka vienīgais iespējamais risinājums ir krasi nogriezt. Dzīve turpinās, pasaule nesabrūk utt. Kas zina, varbūt kādreiz atkal... Paldies visiem šajos gados sastaptajiem!" rakstīja Gaidamaviča. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu