VIDEO Raidījums veic eksperimentu, reģistrējoties vakcīnu noliedzēju darba meklēšanas domubiedru grupā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mimi Thian/Unsplash

Sociālās vietnes "Facebook" domubiedru grupas "Darbs nevakcinētajiem" popularitāte pēdējā laikā ir strauji augusi. Dalībnieku skaits sasniedzis jau 20 000, vēstī raidījums "Bez Tabu".

Grupas aprakstā norādīts, ka tajā tiek gaidīti gan darba devēji, kuri "nejautās darbiniekiem ŠO sertifikātu", gan arī darba ņēmēji. Tāpat ir piebilde: "Ne jau kangari lems, kam dzīvot, kam nē!"

Raidījuma "Bez Tabu" novērojums liecina, ka grupā visbiežāk sludinājumus ievieto darba meklētāji. Kaut noteikumos norādīts, ka grupa nav paredzēta tirdzniecības aģentiem, "Bez Tabu" pārliecinās, ka iepriekš norādītie aģenti aktīvi izmanto jebkuru iespēju, lai privātā vēstulē uzrunātu grupas dalībniekus.

Domubiedru grupu izveidojusi sieviete vārdā Jelizaveta. "Bez Tabu" aicina Jelizavetu uz interviju par šīs grupas izveidošanu, tomēr saņem atteikumu: "Paldies par iespēju izteikties, bet tomēr nē!"

"Bez Tabu" nolemj izveidot viltus profilu, lai pārbaudītu, kāda būs grupas dalībnieku reakcija, kad tiks publicēts darba meklēšanas sludinājums.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu