Covid-19 ⟩ Aizvadītajā nedēļā visvairāk bērnu attālināti mācījās Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ann in the uk/shutterstock.com

Pagājušajā nedēļā Covid-19 dēļ visvairāk bērniem attālināti nācās mācīties Rīgā, informē Izglītības kvalitātes valsts dienesta (IKVD) vecākā eksperte Jana Veinberga.

Laikā no 22. līdz 26. novembrim pirmsskolu līmenī visvairāk bērnu karantīnā bija Rīgas izglītības iestādēs.

Kopumā Latvijā saslimšanas ar Covid-19 dēļ attālinātas mācības bija noteiktas 1,26% visu bērnudārzu grupu, kas bija vairāk nekā iepriekšējā nedēļā. Vēl 0,92% grupu attālinātās mācībās bija nosūtītas daļēji.

Arī pamatizglītības līmenī attālinātās mācībās visvairāk bija nosūtīti Rīgas izglītības iestāžu skolēni. Pamatizglītībā attālināti mācījās 2,5% no visa klašu skaita, kas bija gandrīz uz pusi vairāk nekā iepriekšējā nedēļā. Savukārt vēl 0,54% klašu daļa skolēnu mācījās attālināti.

Savukārt vidējo izglītību attālināti apguva 0,7% no visa klašu skaita un vēl 0,7% gadījumos - daļa no klasēm, kas bija lielāki rādītāji nekā iepriekšējā nedēļā.

Attālinātās mācības bija noteiktas arī daļā profesionālās izglītības iestāžu: pamatizglītībā - četros gadījumos daļai klases, savukārt vidējā izglītībā tie bija desmit gadījumi, kad tās noteiktas visai grupai, un seši gadījumi, kad attālināti mācījusies daļa grupas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu