Bertāns pārtrauc "sausumu" tālmetienos un ar rezultatīvu sniegumu palīdz "Wizards" izcīnīt uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Uz rezultativitātes takas ceturtdien, 2. decembrī, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā atgriezās latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

"Wizards" mājās ar 115:107 uzveica Minesotas "Timberwolves".

Dāvis Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 16 minūtes un 18 sekundes, atzīmējoties ar 15 punktiem (2p. 1/2, 3p. 3/4, soda metieni 2/2). Tāpat latvieša kontā arī trīs atlēkušās bumbas, viena kļūda un +7 lietderība.

Latviešu basketbolists tālmetienu nebija spējis realizēt pēdējos trīs mačos, bet aizvadītajās četrās spēlēs kopš atgriešanās no savainojuma viņš bija trāpījis tikai vienu no 19 trejačiem.

Rezultatīvākais uzvarētāju labā bija Montrezls Harels, kurš guva 27 punktus (2p. 11/12, soda metieni 5/8).

"Wizards" līderis Bredlijs Bīls atzīmējās ar 19 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, savukārt Deniels Gefords izcēlās ar 18 punktiem 10 atlēkušajām bumbām.

"Timberwolves" sastāvā Karls Entonijs Taunss guva 34 punktus un izcīnīja 10 bumbas pie groziem. Tiesa, "Timberwolves" centra spēlētājs mača izskaņā guva muguras lejas daļas savainojumu un laukumā neatgriezās. 25 punktus šoreiz pievienoja arī Entonijs Edvardss.

Bertāns trāpīja tālmetienu, kad rezultāts bija neizšķirts 95:95, aizsākot "Wizards" komandas 12:3 izrāvienu.

"Wizards" ar 14 uzvarām un astoņiem zaudējumiem ierindojas otrajā pozīcijā Austrumu konferencē (14-8 bilance ir arī trešajai un ceturtajai vietai - Milvoki "Bucks" un Čikāgas "Bulls", bet līdere ar 15-6 ir Bruklinas "Nets").

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 2 tiekoties ar Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu