Sandra Buloka atklāj, ka dzīvo nemitīgās bailēs par savu tumšādaino bērnu dzīvībām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sandra Buloka
Sandra Buloka Foto: Jordan Strauss/AP

Aktrise Sandra Buloka intervijā raidījumā "Red Table Talk" atklāja, ka konstanti dzīvo bailēs par savu tumšādaino bērnu dzīvībām. 

Sandra Buloka 2010. gadā adoptēja dēlu Luisu un 2015. gadā meitu Lailu. Nu intervijā viņa atklāja, ka nemitīgi baidās par saviem bērniem. 

"Kā baltādains vecāks, kurš mīl savus bērnus vairāk nekā sevi pašu, es baidos no visa," sacīja 57 gadus vecā aktrise.

"Es zinu, ka veidoju viņos eksistenciālu trauksmi. Man ir jādomā par to, kas ar viņiem notiks, kad viņi pametīs ģimenes mājas. Es nemitīgi domāju, ka viņi drīz nomirs. Kad es pieceļos naktī un eju gar viņu istabām, es pārliecinos, vai viņi elpo," sacīja Buloka.

Buloka teica, ka viņai bail par mirkli, kad viņas dēls kļūs par jaunu vīrieti: "Tajā mirklī, kad viņš pametīs manas mājas, es nevarēšu viņam visur sekot, lai gan es centīšos. Es jokoju, bet es tāpat nezinu, ko darīšu. Tikai lūdzos, lai būtu paveikusi pietiekami labu darbu, pietiekami nobiedējusi viņus par dzīvi "ārpusē"."

Aktrise sacīja, ka viņa Luisam jau kopš sešu gadu vecuma ir mācījusi par diskrimināciju.

"Es atļāvu viņam visu redzēt televīzijā. Ļauju viņam to apstrādāt. Viņš zina, kā pasaule darbojas. Viņš zina, cik tā ir nežēlīga. Viņš zina, cik tas ir negodīgi, un tagad arī Laila to zina," intervijā sacīja Buloka. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu