Medijs atklāj, kādu summu Krievijas klubos saņem Indrašis, Rihards Bukarts un Jaks (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis un Rihards Bukarts
Miks Indrašis un Rihards Bukarts Foto: Instagram/ @buky10

Sporta medijs "Sport-Express" publiskojis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Krievijas klubu viesspēlētāju algas. Šo hokejistu vidū ir arī Latvijas uzbrucēji Rihards Bukarts un Miks Indrašis un aizsargs Jānis Jaks.

Kā zināms Krievijas KHL klubiem ir sešu ārzemju spēlētāju jeb leģionāru limits. Šāds limits neattiecas uz "ārzemju" klubiem, kuru vidū ir arī Rīgas "Dinamo".

"Sport-Express" šajā apkopojumā publiskoja tikai Krievijas klubu leģionāru algas.

Tiek ziņots, ka Mika Indraša alga šajā sezonā ir 12 miljoni rubļu (144 284 eiro), bet Riharda Bukarta alga Vladivostokas "Admiral" rindās ir 10 miljoni rubļu (120 237 eiro). 

Savukārt Latvijas izlases aizsargs Jānis Jaks "Soču" komandā saņem krietni mazāk nekā viņa tautieši. Jaka alga "Sočos" ir četri miljoni rubļu (48 094 eiro). Jaka atalgojums, spriežot pēc "Sport-Express" apkopotās informācijas, ir pārliecinoši zemākais starp Krievijā spēlējošajiem ārzemniekiem.

Interesanti, ka igauņu hokejists Roberts Roba no Čerepovecas "Severstaļ" saņem lielāku algu nekā Latvijas leģionāri. Roba alga šajā sezonā ir 17 miljoni rubļu (204 285 eiro).

Tiek ziņots, ka dārgākais leģionārs KHL Krievijas klubos ir Ufas "Salavat Julajev" uzbrucējs Tēmu Hartikainens, kurš sezonā saņem 90 miljonus rubļu (1 082 135 eiro). Ufas komanda leģionāru algās arī tērē vislielāko summu starp KHL Krievijas klubiem - kopumā 425 miljoni rubļu jeb 5 110 086 eiro.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu