Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Robert Kneschke/shutterstock.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 6. līdz 12. decembrim.

AUNS

Jo tuvāk gadumijai, jo optimistiskāks noskaņojums. Gribēsi darīt labus darbus, un samīļot tuvos cilvēkus. Auna šerpā daba īpaši neliks par sevi manīt pat tad, ja darbā kāds nav pienākumus kārtīgi izpildījis vai plānotie projekti kāda neizdarības dēļ sabremzējušies. Ieslēdz Spotify meditatīvu mūziku un noskaiti līdz desmit. Mēdz būt situācijas, kas atrisinās pašas no sevis. Nedēļas nogalē burvīgi, intriģējoši un neparasti sirdslietu piedzīvojumi – kā pasakā par Pelnrušķīti vai Trešo tēvadēlu. Labi darbosies intuīcija.

VĒRSIS

Nervi uzvilkti kā stīgas... Bet vai ir iemesls? Darbā var nākties pacīnīties par kārtību, par taisnīguma un likuma normu ievērošanu, bet tu jau esi pieradis visus saukt pie kārtības un pateikt, ja kaut kas nav pa prātam. Atklāta runa visu saliks pa plauktiņiem. Turklāt kā glābējzvans ar padomu īstajā brīdī var būt klāt draugi. Vai seni darījumu partneri. Tā kā – nevajag uztraukties, bet censties izdarīt visu pēc iespējas labāk. Nedēļas nogalē jutīsies nopelnījis atpūtu un ļausies bohēmai. Ja ne klātienē, tad tiešsaistes tusiņā.

DVĪŅI

Darbā mazliet jāpakašķējas, bet, kā vēsta sens teiciens: strīdos dzimst patiesība. Izdiskutējot sāpīgos un samilzušos jautājumus, kopā ar kolēģiem vai darījumu partneriem nonāksiet pie kopsaucēja. Un tas ir lieliski! Sekmīgi nokārtosi arī dažādas lietišķās darīšanas. Ja kas runājams bankā, tad panāksi vēlamo rezultātu. Ne vienam vien svarīga būs arī privātā dzīve. Kaislības, ilgas, piedzīvojumi. Nedēļas nogalē dodies izklaidēties vai ar pilnu atdevi pievērsies mājas darbiem. Vai nu... vai nu... Divus zaķus ar vienu šāvienu pievarēt nesanāks.

VĒZIS

Darba pilnas rokas. Tāda sajūta: jo tuvāk gada nogalei, jo vairāk darāmā. Bet čaklam cilvēkam jau viss iet no rokas. Paveiksi to, kas ieplānots un vēl vairāk. Kādam jauni izaicinājumi: iespējas ieņemt augstāku amatu vai iesaistīties interesantos biznesa projektos. Ja satiksi īstos cilvēkus, tad veiksme būs ar tevi. Un ne tikai veiksme, bet arī iespējas labi nopelnīt. Ļoti svarīgi gan visas vienošanās noformēt juridiski korekti, lai vēlāk nerodas domstarpības. Nedēļas nogalē visu uzmanību veltīsi ģimenei. Sirsnīgas sarunas pie pusdienu galda, saziņa ar mīļajiem svešatnē.

LAUVA

Ļoti dinamiska nedēļa. Parādīsi, ka spēj īstajā brīdī pieņemt pareizos lēmumus un tādējādi nostiprināsi autoritāti. Brīžiem situācijas gan var būt mainīgas un jāatrod risinājums, lai vilks paēdis un kaza dzīva. Galvenais saglabāt mieru. Ja darba jomā kāds vilinošs piedāvājums – rūpīgi izsver visus „par” un „pret”. Ne vienmēr viss ir tik skaisti kā izskatās vai kā tiek solīts. Brīvdienās būsi noskaņots mājās veikt kādus pārkārtojumus, bet jāapspriežas ar radiniekiem. Viņiem var būt atšķirīgs viedoklis par tavām iecerēm un tad jau – viens solis līdz strīdiņiem.

JAUNAVA

Tev patīk perfekta lietu kārtība, bet šonedēļ daudzi, kā sazvērējušies, gribēs pārbaudīt Jaunavas pacietību. Darbā kāds nav pietiekami kvalitatīvi izpildījis uzdoto, kāds piemirsis to, kas svarīgs, vēl kāds izdomājis darīt pēc sava prāta, kaut iepriekš nolemts citādāk. Velti spēkus un enerģiju tad, ja redzi risinājumu, bet citādi nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām, jo pasauli un vēl jo vairāk – kolēģus - nepārtaisīsi. Nedēļas nogalē par to vairs nedomā, jo priekšā jauki brīži ar savējiem. Sarīko brīvdienu pasākumu pie pusdienu galda vai sirsnīgu vakarēšanu pie tējas tases.

SVARI

Darbā daudz interesantu ideju, bet kādā brīdī var atklāties, ka pietrūkst zināšanu. Tā nav nelaime, jo internetā tiek piedāvāti dažādi kursi, YouTube kanālos var atrast noderīgas tēmas un gudra galva no informācijas gūzmas paņems vajadzīgo. Mazliet pārkārto darba stilu, liec lietā jaunās zināšanas un viss ies no rokas. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, tad kārtīgi jāsagatavojas, bet labāk atlikt uz vēlāku laiku. Brīvdienās vislabāk jutīsies mājās kopā ar savējiem. Sirsnība un siltas emocijas. Brīvajiem ļaudīm ir vērts padomāt par nopietnu attiecību veidošanu. Dzīve var uzdāvāt liktenīgo satikšanos.

SKORPIONS

Mazliet kareivīgs noskaņojums – gribēsi, lai katrs godam paveic savus pienākumus. Sliņķi un paviršie darbu darītāji dabūs dzirdēt, ko tu par viņiem domā. Ja kāds apvainojas, tā nav tava vaina. Pats čakli strādāsi, un – kāpēc gan lai to nedarītu citi? Turklāt ar augstām prasībām pret sevi un kolēģiem vai darījumu partneriem sasniegsi labus rezultātus un tīkamu ciparu bankas kontā. Brīvdienās centīsies sakārtot mājas saimniecību, kaut ko saremontēt, izšķirot garderobi. Kad svarīgākie darbi paveikti, atpūties un sazinies ar draugiem. Brīvajiem ļaudīm sirdī romantiskas melodijas.

STRĒLNIEKS

Var nākties saskarties ar konkurenci, taču... kā jau latvieši teic... jā, kas rej, lai rej... bet karavāna dodas tālāk. Būsi noskaņots jauniem sasniegumiem un tavas idejas gūs atbalstu. Viegli veidosi kontaktus, īstajā brīdī satiksi vajadzīgos cilvēkus, kas ieklausīsies un akceptēs tavas idejas. Svarīgi lūkoties uz izdevīgumu – lai īsziņas no bankas par konta papildināšanos priecē. Varbūt jāmeklē jaunas iespējas, jo šis ir labs laiks peļņas palielināšanai. Nedēļas nogalē pēc straujā darba ritma vajag mierīgi atpūsties. Parosies mājās, lēnā garā, bez lielām aktivitātēm.

MEŽĀZIS

Pozitīva nedēļa ar tikai dažām pavisam mazmazītiņām nebūšanām. Gribēsi kaut ko mainīt ierastajā lietu kārtībā un tas iedvesmos. Smaids, šarms un pozitīva attieksme būs tavi trumpji, lai atrisinātu sarežģītas situācijas. Kurš gan var atteikt vai kaut ko pārmest smaidīgam un optimisma pilnam cilvēkam? Var jau būt kādi skauģi vai nelabvēļi, taču viņus vajadzētu ignorēt. Neiesaisties attiecību skaidrošanā – ja kādam nav, ko darīt, tā viņa problēma, bet tev darba pilnas rokas. Nedēļas nogalē dažādi darbi mājās. Kad tie apdarīti, tad sirsnīga pasēdēšana kopā ar savējiem.

ŪDENSVĪRS

Tā gribētos sakrāmēt ceļasomu un doties tālu. Piedzīvojumos pretī nezināmajam... Ja tas nav iespējams, tad var taču pasapņot – paskatīties ceļojumu raidījumus, palasīt kādu izcilu grāmatu... „Astoņdesmit dienās apkārt zemeslodei”... vai ko tamlīdzīgu. Bet, ja dzīve sauc atpakaļ realitātē, tad ļoti, ļoti vēlams brīvbrīžos darīt to, kas vairo optimismu. Darbā daudz pienākumu, bet neuzņemies vēl vairāk. Ja tomēr uzņemies, tad runā par samaksu. Vislabākā frāze: „Vai un kādas ir budžeta iespējas?”. Nedēļas nogalē saimniecības darbus neplāno – labāk izklaidējies ar draugiem.

ZIVIS

Esi modrs saņemot jaunu informāciju, jo ļoti iespējams, ka viss nav tā, kā izskatās. Pārbaudi un izvērtē, lai nenonāktu neveiklā situācijā. Darbā vai biznesā var pavērties jaunas iespējas – pratīsi parādīt savus talantus un zināšanas, kas bruģēs ceļu uz panākumiem. Un arī uz finansiālo labklājību. Ja kaut ko nezini, nesaproti vai šaubies tad padomu un atbalstu sniegs labi draugi. Brīvdienās atpūties un izklaidējies. Brīvajiem cilvēkiem iespējama aizraujoša iepazīšanās, kas ikdienībai piešķir jaunas un košas krāsas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu