Itālijā pieķer krāpnieku, kurš vēlējies pret Covid-19 vakcinēties ar "viltus roku" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Melinda Nagy/shutterstock.com

Itālijā, Bīlā, kāds 50 gadus vecs vīrietis ieradies koronavīrusa vakcinācijas centrā ar silikona roku, cerot, ka ārsts viņu vakcinēs. Par to sociālajā tīklā "Facebook" raksta Pjemontas reģiona vadītājs Alberto Čirio.

Viņš sacīja, ka silikons uz viltotās rokas izskatījies ļoti līdzīgs īstai ādai. "Taču krāsa un pieskāriena sajūta radīja medicīnas darbiniecei aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā, tādēļ viņa lūdza vīrietim parādīt visu roku," raksta Čirio.

Medmāsa, kurai bija jāveic injekcija, vietējiem medijiem stāstīja, ka, uzrotot piedurkni, viņa atklāja, ka āda ir "gumijota un auksta", kā arī "pārāk gaiša".

Kad maldināšana atklājās, vīrietis mēģināja pārliecināt medmāsu, lai viņa uz notikušo "piever acis". Taču informācija par notikušo nodota prokuratūrai.

Ziņu aģentūra "Reuters", atsaucoties uz Itālijas aģentūru "Ansa", vēsta, ka vakcinācijas atteikuma dēļ no amata atstādinātais tagad jau bijušais veselības aprūpes darbinieks vēlējies apmānīt kolēģi vakcinācijas centrā.

"La Repubblica" savukārt norāda, ka šis incidents, iespējams, nav bijis vienīgais šāda veida krāpšanās mēģinājums.

Itālijā vakcinēšanās pret Covid-19 vīrusu ir obligāta visiem medicīnas iestāžu darbiniekiem. No 15. decembra tā kļūs obligāta vēl vairākām profesijām, to skaitā militārpersonām un policijai. Turklāt no šīs nedēļas veselības aprūpes darbiniekiem ir obligāti jāsaņem trešā injekcija.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu