FOTO ⟩ Aizvadīts "X Faktora" pusfināla ģenerālmēģinājums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Krafts (F64)/TV3Group

Svētdien, 5. decembrī, plkst. 20 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 sāksies muzikālā šova "X Faktors" pusfināls, kurā uzstāsies šovā četri palikušie dalībnieki – Diona Liepiņa, Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis. Pusfinālisti katrs izpildīs pa divām dziesmām, kas iekļaujas raidījuma tematikā “dziesmas, kas mani aizvedīs līdz finālam”.

"Manuprāt, šis ir ļoti liels sasniegums manā dzīvē. Es nedziedāju divus gadus Covid-19 dēļ, tāpēc "X Faktors" ir projekts, kas palīdzēja man atgriezties uz skatuves.

Šis ir ļoti foršs projekts. Man ir liels gods strādāt ar tik pazīstamiem producentiem, cilvēkiem, kuri strādā un veido šo šovu. Kā arī man ir liels prieks zināt to, ka cilvēkiem patīk tas, ko es daru, viņi novērtē manu darbu un arī par to balso. Paldies maniem atbalstītājiem, jo bez jums man nekas nesanāktu. Tiešām neticu, ka esmu ticis tik tālu. Šis ir ļoti svarīgi man, jo es gribu būt uz skatuves, es jūtu, ka šī ir vieta, kur man ir jābūt," apgalvo Eduards Rediko.

"Iekļūšana "X Faktors" pusfinālā man tiešām nozīmē ļoti daudz, tas rāda, ka es, tomēr, kaut ko savā dzīve protu.

Es ceru, ka spēšu aizkustināt skatītājus ar abām šīs nedēļas dziesmām. Viss, ko es gribu novēlēt pārējiem dalībniekiem, ir turēties un nepadoties, pat tad, ja būs jādzied glābējdziesma, nedrīkst nolaist rokas, ir jāiet tikai un vienīgi uz beigām,” apņēmības pilns ir Viktors Buntovskis.

"Manas šīs nedēļas dziesmas simbolizēs to, ka nevajag slēpt savu īsto "es".

Jābūt tādam, kāds esi. Nevajag iespaidoties no apkārt esošajiem viedokļiem, kas bieži vien sagrauj mūsu iekšējo būtību. Nereti pielāgojamies videi, līdzko neesam vairs paši tādi, kādi esam. Saviem cīņu biedriem es vēlos novēlēt ceļu uz katra paša laimi," tā Diona Liepiņa.

Šova piektajā tiešraidē uz skatuves kāps arī trīs dueti – Markus Riva & Samanta Tīna, grupa "Musiqq" un iemīļotais šova duets "Bujāns" (Reinis Sējāns un Intars Busulis), kuri pirmatskaņojums savu šī gada "X Faktoram" veltīto dziesmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu