"Šim ir jāizsāp." Diona Liepiņa pēc neiekļūšanas "X Faktora" finālā emocionālā uzrunā vēršas pie faniem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram video

Svētdien, 5. decembrī, šova "X Faktors" pusfinālā tika noskaidrots, ka dalību konkursā neturpina Diona Liepiņa. Emocionālā uzrunā saviem faniem vietnē "Instagram" jaunā dziedātāja atklāja, kā jūtas pēc nervus kutinošās izbalsošanas. 

"Jau gandrīz stundu es cenšos kaut ko ierakstīt un jums pateikt - reāli nesanāk. Es pamodīšos rīt, parīt... Vienalga kad, un tad es jums pastāstīšu par to, kā es jūtos. Šobrīd ir riktīga apātija. Tātad tam tā vajadzēja notikt. Njā... Būs labi, nav variku," vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos atzina Diona, fonā klausoties mūziķa Laura Reinika dziesmu "Ņem to visu vieglāk". 

"Sākšu atbildēt uz jūsu vēstulēm, ir pieci no rīta, bet laimīgi cilvēki laiku neskaita, un mēs tiešām tikām tālu - līdz pusfinālam. Vēstuļu ir tik daudz - kopā kādas 300, 400. Jūs esat vienkārši bum, bum, vienkārši rakstāmmašīnas!

Un es esmu gladiators!

Pirms otrā priekšnesuma dziesmas "Šis ir mans laiks" man bija tik daudz enerģijas - un es sev to pateicu ejot uz skatuves. Par pārējo - tiekamies ekrānos!" piebilda viņa.

Vēl pēc pāris stundām Diona dalījās ar jauniem kadriem, atklājot, ka nakti pavadījusi negulējusi. "Joprojām liekas, ka pulkstenis ir divi naktī un es esmu tikko atbraukusi no kinostudijas, bet ir jau bez divdesmit deviņi, un es visu nakti esmu bijusi augšā.

Visvairāk skumdina tas, ka šonedēļ nebūs nekādas dižās rosības ar "X Faktoru"," noteica Diona.

"Šim ir jāizsāp," piebilda šova ceturtās vietas ieguvēja.

Jau vēstījām, ka šova "X Faktors" ceturtajā sezonā par uzvaru cīnīsies Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu