FOTO ⟩ Šonedēļ "Gandrīz ideālajās vakariņās" satiksies dažādu jomu pārstāvji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar kanālā TV3 un televīzijā Go3 "Gandrīz ideālās vakariņas" notiks dažādu jomu cilvēku mājās. Šajā nedēļā gatavošanā un viesu uzņemšanā sevi izaicinās mūziķis Jānis Stībelis, sabiedrisko attiecību speciāliste Paula Roze, pirtnieks Juris Batņa un komiķe Džemma Sudraba.

Šīs nedēļas viesu uzņemšanu pie sevis sāks sieviešu stāvizrāžu komiķe Džemma Sudraba. Viņa nav sajūsmā par sarežģītām receptēm un pārsvarā cenšas izvairīties no milzu piepūles pie plīts, tāpēc saviem viesiem pasniegs salīdzinoši vienkāršus ēdienus.

Nākamais viesus pie sevis uzņems mūziķis Jānis Stībelis. Viņam patīk visu darīt ļoti korekti un pat pedantiski – to viņš apliecinās gan iepērkoties, gan gatavojot maltīti ar juveliera precizitāti. Jānis pārsteigs viesus ar smalkiem ēdieniem un pat paša gatavotu saldējumu, bet izklaidē viesiem piedāvās ko ekskluzīvu – koncertu.

Trešais vakars tiks aizvadīts sabiedrisko attiecību speciālistes un influenceres Paulas Rozes virsvadībā, kurai ēdiena gatavošana nav sveša. Paula uz savu viesu šķīvjiem servēs ēdienus ar maksimāli dabiskām garšām un minimālu garšvielu daudzumu. Viņa būs īpaši padomājusi arī par ēdiena pasniegšanu – tas būs vesels stāsts par Paulas dzīvi.

Pirtnieks Juris Batņa būs šīs nedēļas pēdējais namatēvs, un viņam dalība "Gandrīz ideālās vakariņās" būs viens no dzīves lielākajiem izaicinājumiem. Gatavojot desertu, viņš tik ļoti satrauksies, ka cukura vietā piebērs sāli. Vai ar sāļo kūku viņam izdosies iegūt nedēļas balvu?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu