FOTO ⟩ Pašmāju blogeri pagatavojuši milzu rasola porciju kublā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā Daugavpilī pašmāju blogeri īstenojuši grandiozu plānu - uztaisījuši, iespējams, vislielākos olivjē salātus Latvijā, informē portāls balticevents.info.

Par galvenajiem projekta pavāriem kļuva Rīgas blogeri Andrejs Černuckijs (@andrejko.epta) un Vadims Guivans (@guivan16), ka arī dziedātājs Aleksejs Blaževičs (@usygde).

Blogeriem vajadzēja vairāk nekā diennakti, lai īstenotu savu plānu. Lai sagatavotu salātus, pavāri izmantoja 70 kilogramus desas, 25 kilogramus zaļo zirnīšu, 115 kilogramus kartupeļu, 30 kilogramus marinēto gurķīšu, 15 kilogramu majonēzes, 150 olu un 30 kilogramu burkānu. Salātu svars sasniedza 305 kilogramus.

Salātus nolēma ievietot koka kublā, kur parasti notiek pirts procedūras. Par visa procesa finālu kļuva blogeru peldēšanās kublā, kurš pilns ar olivjē salātiem. Ēdiena idejas autors ir "Fam3House" Rīgas "Tiktok" mājas līdzdibinātājs Romans Nozdrins.

"Ārā ir ļoti auksti, visi ceļi pilni ar sniegu, un cilvēki atkal gaida jaunus ierobežojumus. Mēs izdomājām atgādināt visiem par gaidāmiem svētkiem un uzstādīt vislielāko olivjē salātu rekordu Latvijā," stāsta Romans. 

Jautāti, vai lielais kubls ticis izēsts tukšs, puiši atbildējuši, ka ar grandiozo salātu porciju pabarojuši teju visu Daugavpili. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu