Merilina Mensona bijusī atklāj, ka mūziķis draudējis seksuāli izmantot viņas astoņus gadus veco dēlu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Mūziķa Merilina Mensona bijusī draudzene aktrise Evana Reičela Vuda apgalvo, ka Mensons draudējis seksuāli izmantot viņas astoņus gadus veco dēlu Džeku, liecina izdevuma "The Daily Mail" rīcībā esošie tiesas dokumenti. 

Sūdzībā, kas tika iesniegta šī gada aprīlī saistībā ar aktrises notiekošo aizbildniecības cīņu ar bijušo vīru Džeimiju Belu ziņots, ka Mensons izteicis draudus Evanas Reičelas Vudas dēlam.

Dokumentos norādīts, ka Mensona draudi lika 34 gadus vecajai Vudai pastiprināt drošību savās mājās, tostarp uzstādīt ložu necaurlaidīgus stikla logus, tērauda durvis un žogu, kā arī pārcelties no Losandželosas uz Nešvilu.

"Esmu ļoti noraizējusies par mūsu bērna drošību Losandželosā. Es ļoti baidos no Mensona," sacīja Vuda. Evana Reičela Vuda ar Mensonu satikās no 2006. līdz 2010. gadam.

"Es esmu guvusi smagas fiziskas un emocionālas traumas, un baidos, ka viņš [Mensons] vēlēsies atriebties par to, ka esmu liecinājusi pret viņu tiesā," sacīja Vuda.

Portāls "Page Six" sazinājās ar Mensona advokātu, kurš atteicās komentēt situāciju.

Atgādinām, ka Mensons ir apsūdzēts seksuālā, fiziskā un emocionālā vardarbībā ne tikai pret viņa bijušo līgavu, aktrisi Evanu Reičelu Vudu, bet arī vēl vairākām sievietēm. Mūziķis izskanējušās apsūdzības noliedz.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu