"Viņš man rādās murgos..." Makgregora treneris nosauc īra atgriešanās cīņas potenciālos pretiniekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Konora Makgregora treneris Džons Kavana podkāstā "The MMA Hour" ieskicējis sarakstu ar sava audzēkņa potenciālajiem pretiniekiem viņa atgriešanās cīņā.

Kā zināms, šā gada vasarā Makgregors iedzīvojās kājas lūzumā, piedzīvojot zaudējumu pret Dastinu Porjē. Sākotnējās prognozes vēstīja, ka īrs oktagonā varētu atgriezties pēc aptuveni gada.

Nesenie Makgregora izteikumi liecina, ka šādas prognozes varētu būt precīzas, jo viņš atklāja, ka pilna kontakta MMA sparingos plāno atgriezties nākamā gada aprīlī.

Tomēr īra treneris Džons Kavana jau šobrīd kaļ plānus par sava cīkstoņa potenciālajiem pretiniekiem atgriešanās cīņā.

"Būšu godīgs, trešā cīņa pret Neitu Diazu ir ļoti, ļoti kārdinoša. Viņš man rādās murgos. Šis vīrs turpina iet uz priekšu neatkarīgi no tā, vai tas ir trešais vai piektais raunds. Bet tā ir ļoti interesanta cīņa," par potenciālo Makgregora Triloģiju pret Neitu Diazu stāstīja Kavana.

Tāpat treneris izcēla vēl citus cīkstoņus, kas Makgregoram būtu, paša speciālista vārdiem sakot, paliekošu slavu nesošas cīņas.

"Tāpat aktuāla ir arī cīņa pret Toniju Fergusonu, kas tā arī nav notikusi, bet ir bijusi krietni apspriesta. Es uzskatu, ka Tonijam vēl ir daudz ko piedāvāt šim sportam. Viņš ir ļoti neparasts cīkstonis stājā. Uzskatu, ka arī cīņas popularizēšana pirms dueļa būtu ļoti interesanta," norādīja Kavana.

Vieglā svara divīzija jau ilgāku laiku tiek uzskatīta par vienu no, ja ne pašu talantiem bagātāko svara kategoriju, tāpēc Kavana bez problēmām varēja nosaukt arī vēl citas opcijas. Viens no variantiem, viņaprāt, varētu būt arī Nurmagomedova draugs un treniņu biedrs Islams Mahačevs.

"Šī divīzija ir dziļa. Variants ir arī Dens Hukers, pašsaprotamu iemeslu dēļ arī Islams Mahačevs. Tāpat opcija ir arī vīrs, kurš pēc šīs nedēļas nogales turēs divīzijas čempiona jostu," piebilda Kavana.

Tiesa, pats Makgregors nesen atklāja, ka sver jau vairāk nekā 85 kilogramus, kas būtībā viņu iekļautu starp pirmā smagā svara divīzijas cīkstoņiem. Protams, viņš tur nekad necīnīsies. Tomēr šāda, apzināta svara audzēšana varētu norādīt uz atgriešanās cīņu smagākā svara kategorijā. Kāds būs īra lēmums? To rādīs laiks, bet nav šaubu, ka variantu UFC slavenākajam cīkstonim netrūks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu