Ceturtdienas horoskops: 9. decembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miegains kaķis
Miegains kaķis Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 9. decembrim.

AUNS

Auna līdera īpašības šodien izpaudīsies visā krāšņumā, lai arī kādu amatu tu ieņemtu. Kolēģi vai darījumu partneri uzklausīs un respektēs tavu viedokli. Stiprināsi autoritāti.

VĒRSIS

Nemierīga diena, bet daudz paveiksi. Kaut arī šķiet, ka pats visu zini, ir vērts ieklausīties citu cilvēku viedokļos. Kādam var aktualizēties ārzemju tēma. Gan biznesā, gan sirdslietās.

DVĪŅI

Šodien varoņdarbus nevajag plānot, jo ceļā var rasties dažādi šķēršļi. Kāds no partneriem nav izpildījis solīto, kāds kaut ko sajaucis, un tas var izjaukt ieceres. Labāk – pamazām, palēnām.

VĒZIS

Jauni kontakti, noderīga informācija. Šī diena lietišķām darīšanām ir ļoti piemērota. Veiksme smaidīs tad, ja paļausies pats uz saviem spēkiem un zināšanām.

LAUVA

Lieliska dienā, lai atkal, un atkal parādītu uz ko esi spējīgs. Gan profesionālajā jomā, gan sadzīvisku jautājumu risināšanā. Vakarā – laiks mīlas piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Ienākumus vari papildināt, uzņemoties papildus darbus, vai pievēršoties privātajam biznesam. Brīvos līdzekļus ieguldi mājokļa uzlabojumos.

SVARI

Atalgojuma jautājumos esi precīzs un visas vienošanās noformē juridiski korekti. Par brīvajiem līdzekļiem palutini sevi –iegādājies ko skaistu priekš sirds.

SKORPIONS

Pirmajā vietā darbs, būsi pienākumos iekšā līdz matu galiņiem un arī radošas iedvesmas netrūks. Izveidosi kontaktus, kas pavērs plašākas iespējas. Ir vērts ieklausīties, ko saka priekšā intuīcija.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots realizēt jaunus plānus un iesaistīties ienesīgos projektos. Vajadzētu paplašināt darbošanos, pirms tam gan visu rūpīgi izvērtējot.

MEŽĀZIS

Naudas lietas jātur kārtībā un rūpīgi jāseko ienākošiem maksājumiem un rēķinu apmaksai, lai nerodas jukas. Esi apdomīgs ar kredītiem vai lieliem līzinga pirkumiem.

ŪDENSVĪRS

Nesatraucies par sīkumiem un neņem visu tuvu pie sirds. Jaunus kontaktus un pazīšanās izvērtē un nepaļaujies uz citu solījumiem. Vakarā pievērsies bērnu vajadzībām.

ZIVIS

Pirmajā vietā darbs, strādāsi ar atdevi un arī radošas iedvesmas netrūks. Izveidosi kontaktus, kas pavērs labākas iespējas. Neaizmirsti mājas pienākumus un parūpējies par ģimeni.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu