VIDEO Iebrauca grāvī un apgāzās uz sāna. Limbažu novadā slidena ceļa dēļ avarē baļķvedējs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Limbažu novadā, apdzenot lēnām braucošu kravas automašīnu, negadījumā iekļuva baļķvedējs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Uz daļēji asfaltētā ceļa, kas savieno Bīriņus un Saulkrastus, ir ātruma ierobežojums – 70 kilometri stundā, taču pat pārgalvīgākajiem braucējiem šādos apstākļos ar tādu ātrumu izbraukt šo posmu bez avārijas ir sarežģīti, jo ceļš ir apledojis un ir sajūta, ka nevienu reizi pat nav kaisīts.

Otrdienas, 7. decembra, pusdienlaikā iepriekš minēto iemeslu dēļ negadījumā iekļuva baļķvedējs, kas, braucot no uzkalna un uzmanīgi apdzenot priekšā lēnām braucošu kravinieku, noslīdēja no brauktuves, iestūrēja grāvī un kopā ar visu kravu apgāzās uz sāna.

"Ceļš ir slidens, saķeres nav nekādas, acīmredzot tas treileris brauca lēnām un bija tukšs. Tas aizbrauca krietni tālāk, apmēram tur, kur ir tā ceļazīme. Tas to treileri nedaudz aizķēra. Kāds ir ceļš – tīrais ledus. Pat policija saka, ka neviens te nekaisa. Te vispār slidens, neviens ar šo ceļu nenodarbojas," stāstīja netālu strādājošais Viktors.

Baļķvedēja šoferis avārijā traumas neguva, vesela palika arī pārvadātā krava, bet pats vilcējs negadījumā cieta pamatīgi.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu