Lauris Reiniks atklāj, kāpēc publiski nerunā par savām attiecībām (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauris Reiniks
Lauris Reiniks Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūziķis Lauris Reiniks kopā ar māsu Rūtu Reiniku-Preisu intervijā žurnālam "Ieva" atklāti pastāstīja gan par savām attiecībām, gan ļāva ielūkoties privātajā dzīvē.

Vaicāts, kādēļ Lauris gandrīz nekad nestāsta par savām attiecībām, viņš atbildēja: "Mani pašu neinteresē citu attiecības, un attiecīgi neinteresē dalīties ar svešiem cilvēkiem par savām. Bet ar jūtu pasauli man viss kārtībā, un es zinu visas tās izjūtas, par kurām dziedu.

Bet es nevaru iedomāties, ka mani kaut kas ierobežotu.

Ne līzingi, ne kredīti, nekas cits! Pilns penālis es neesmu, bet kurš ir? Taču kādu dienu es sev arī gribētu tādu Ričiņu [Rūtas dēls - red.]."

Laura māsa gan piebilst: "Es Laurim vienmēr saku – tas, ko realitātē nozīmē bērns, tā ikdiena nebūtu domāta viņam. Varbūt uz stundu."

Tāpat Lauris atklāja, ka pirmajā kovida vilnī viņš bija apņēmies adoptēt sunīti, taču dziedātāja Rūta Dūduma viņu no šīs domas atturējusi. ""Kāds tev suns! Tev pat palma neizdzīvoja ne trīs mēnešus!" Tā tiešām bija, jo aizmirsu palmu aplaistīt un kaut kur aizbraucu. (..) Es negribu, ka mani piesien. Man patīk lidot un patīk brīvības sajūta," tā Reiniks.

Pilnu interviju ar Lauri Reiniku un Rūtu Reiniku-Preisu lasiet žurnāla "Ieva" 8. decembra numurā!

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu