VIDEO ⟩ Elvis Merzļikins iepazīstina dēlu ar Matīsa Kivlenieka ģimeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu hokejists, NHL kluba Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins ar sievu Aleksandru iepazīstinājuši šī gada augustā dzimušo dēlu ar pāragri mūžībā aizgājušā Matīsa Kivlenieka ģimeni.

Kolumbusas "Blue Jackets" oficiālajā YouTube kanālā publiskots video, kur Merzļikins satiekas ar Matīsa Kivlenieka ģimeni - mammu Astrīdu, māsu Madaru, Matīsa patēvu Arti un krustmāti Sarmīti Paulu.

Uz jautājumu, kā klājas jaunajam tētim, Merzļikins atbildēja: "Es guļu citā istabā, Aleksandra mani izdzina ārā, paldies viņai par to [ka es varu izgulēties]."

Drīz vien video parādījās arī Elvja sieva Aleksandra un abu dēliņš, kurš daudz raudāja un vēlējās būt pie mammas.

Lielāko pārsteigumu Matīsa mammai sagādāja tas, ka Elvja dēliņš ir rudmatis. Kā apgalvo Elvis, neviens viņa un sievas ģimenē nav bijis rižs. Savukārt Astrīda atzina, ka tad, kad piedzima Matīss, viņam jau bijuši rudi mati. 

Video ar Elvja un Matīsa ģimenes tikšanos skaties no 12:08!

Jau vēstīts, ka Kivlenieks traģiski gāja bojā 4. jūlijā, kad viņam krūtīs ietriecās neveiksmīgi izšauta pirotehnikas raķete.

Merzļikins emocionālā bēru uzrunā sacīja: "Tajā traģiskajā brīdī es stāvēju aptuveni desmit metru attālumā no Matīsa, apskāvis savu sievu. Viņš izglāba manu, manas sievas un vēl nedzimušā dēla dzīvību. Ja tā raķete nebūtu trāpījusi mums, tad noteikti vēl kādam no 50 cilvēkiem. Viņš mira kā varonis. Noķēra savas dzīves pēdējo ripu. Mana dēla otrs vārds būs Matīss."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu