VIDEO ⟩ "Visa māja drebēja!" Skaļi nakts darbi traucē Zasulauka iedzīvotājus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Zasulauka iedzīvotāju naktsmieru kādu dienu traucēja pamatīgs troksnis uz ielas. Visa māja esot drēbejusi, jo strādnieki naktī ņēma nost asfaltu, ziņo raidījums "Bez Tabu". 

Mājas iemītniece Karīna pusnaktī devās ārā skaidrot, cik ilgi vēl troksnis turpināsies. Tomēr saņēma atbildi, ka darbinieki strādās līdz pat trijiem naktī.

"Troksnis bija tāds, ka visa māja drebēja, neesam vispār gulējuši! Viņi naktī ņēma nost asfaltu! Manuprāt, darbi vispār iepriekš nebija saskaņoti. Darbinieki strādāja līdz pat rīta gaismai," skaidro nama iemītniece Karīna.

Daudzdzīvokļu mājas iemītnieki bija nesaprašanā, kāpēc neviens viņus nebrīdināja par gaidāmo skaļo troksni naktī. Kaimiņienei Ingai radās jautājums, kāpēc šādus darbus jāveic tieši nakts stundās.

"Iepriekš bija paziņots, ka naktī no vienpadsmitiem līdz pieciem nebūs ūdens. Tomēr viss izvērtās daudz citādāk, nekā bijām gaidījuši. Bija sajūta, ka tūlīt māja sabruks.

Visu nakti neesmu gulējusi, tagad jāiet uz darbu, bet nezinu, kā pastrādāšu," noraizējusies stāsta Inga.

"Rīgas ūdens" atzina, ka iepriekš esot plānojuši, kad labāk veikt remontdarbus, taču secinājuši, ka labākais laiks būšot tieši naktī. Turklāt nebrīdināja, jo tie esot bijuši avārijas darbi.

"Mums vajadzēja izvērtēt starp vairākiem ļaunumiem.

Proti, vai dienā pārtraukt sabiedriskā transporta kustību un radīt satiksmes ierobežojumus, vai strādāt naktī. Mūsu prakse liecina, ka, pāris stundas iepriekš brīdinot iedzīvotājus, mēs nebūtu šajā gadījumā palīdzējuši,"

atzīst "Rīgas ūdens" pārstāvis Arturs Mucenieks.

Darbi esot bijuši saskaņoti, atļauju strādāt nakts stundās deva Rīgas domes Satiksmes departaments. "Rīgas ūdens" pārstāvis norādīja - ja nebūtu ķērušies pie darbiem naktī, tas draudētu ar to, ka uz ilgāku laiku iedzīvotājiem būtu pārtraukta ūdens apgāde.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu