FOTO ⟩ "X Faktora" finālisti viesojas pie "Universal Music Group"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

8. decembrī "X Faktora" ceturtās sezonas finālisti - Grēta Grantiņa, Viktors Buntovskis, Eduards Rediko - viesojās ierakstu kompānijas "Universal Music Group" birojā, lai kopīgi pabrokastotu un iepazītos ar ierakstu kompānijas pārstāvjiem. Brokastu laikā šī gada finālisti saņēma ceļa vārdus pirms svētdien gaidāmā šova fināla.

Šīs sezonas "X Faktora" uzvarētājs iegūs ne tikai 10 000 eur, bet arī sadarbības līgumu ar ietekmīgo ierakstu kompāniju "Universal Music Group". Neformālajās brokastīs piedalījās "Universal Music Group" vadītājs Baltijā Petri Mannonens, A&R menedžeri Marti Vuorinens un Tomass Rinne, mārketinga vadītāja Sabīne Brice, A&R konsultants Rūdolfs Budze, mārketinga koordinatore Elizabete Šukste, kā arī dziedātāja Aminata.

"Ar patiesu interesi esmu sekojis līdzi Latvijas "X Faktora" dalībnieku gaitām un priecājos par iespēju klātienē iepazīties ar talantīgajiem finālistiem, jau no nākamās nedēļas "Universal Music Group" Latvijas komanda ar vienu no viņiem sāks darbu pie pirmā ieraksta izdošanas. Izturību un veiksmi finiša taisnē!" tā novēl "Universal Music Group" vadītājs Baltijā Petri Mannonens.

Ierakstu kompānija "Universal Music Group" ir lielākā ierakstu kompānija, kas pārstāvēta visā pasaulē un ir daļa no Francijas mediju uzņēmumam "Vivendi". Starp "Universal Music" māksliniekiem ir tādas pasaules zvaigznes kā Teilore Svifta, Kanje Vests, "Metallica", "Lady Gaga" un daudzi citi. Latvijā ierakstu kompānija sadarbojas ar šādiem māksliniekiem – Patrisha, Dons, Singapūras Satīns, rolands če, Aminata, Prusax un BANDA BANDA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu