Kādas kāzas, ja līgava vēl precējusies? "Ģimene burkā" Aigars un Evita saiet ragos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

"Lauku sētā" iepazītais pāris Aigars un Evita šovā "Ģimene burkā" sākuši gatavoties savām kāzām un jau atdūrušies pret daudzām domstarpībām, piemēram, viesu skaitu, budžetu un norises vietu. Nu atklājušies jauni fakti par topošās līgavas pagātni.

Abi sākuši ne pa jokam strīdēties arī par to, ka Evita pēc laulībām nolēmusi paturēt uzvārdu Riekstiņa, nevis to pilnībā mainīt uz Kļava. Izrādās, ka tas viss ir sīkumi salīdzinājumā ar to, kas atklājās, - viņa vēl joprojām nav oficiāli izšķīrusies no bijušā vīra. Un par šo kavēšanos ar dokumentu sakārtošanu mīļotais nav sajūsmā: "Kāda runa par laulību dokumenta iesniegšanu, ja kādam vēl nav izsniegti papīri no iepriekšējām attiecībām. Tas vēl nav izdarīts."

"Iespējams, ka Aigars ir nedaudz apbēdināts, bet tas jau neko mums šobrīd nemaina. Tas neko nav traucējis un negatīvi ietekmējis - tikai tā apziņa. Viņš zina, ka mēs precēsimies un viss ir kārtībā, jo, kas bijis, bijis. [..] Arguments, kāpēc es to neizdarīju, ir tas, ka nebija vajadzības. Protams, bija arī visi ierobežojošie apstākļi sakarā ar kovidu," skaidro līgava.

Līgavainis gan ironiski joko, ka viņus vēl droši vien laulās tas pats mācītājs, kas noslēdza Evitas bijušo laulību. "Jautājums nav, vai paspēsim apprecēties, bet gan vai paspēsi izšķirties," sāji noteica Aigars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu