Agate Muceniece pieļauj iespēju nākotnē adoptēt bērnu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: agataagata/ Instagram

Aktrise Agate Muceniece sapņo par trešo bērnu. Lai gan iepriekš viņa nebija gatava adoptēt svešu mazuli, taču pēdējā laikā uzskati ir mainījušies, vēsta medijs "StarHit.ru".

"Tas nav vienkārši jautrs notikums tavā dzīvē. Bērni taču neuzvedas tā, kā viņiem to liek. Arī adoptēts bērns dažādās situācijās uzvedīsies citādāk," stāsta zvaigzne.

"Es vienmēr esmu par to sapņojusi, jo pietiekami daudz redzēju attēlus ar Andželīnu Džoliju un viņas adoptētajiem bērniem. Man šķita, ka es noteikti adoptēšu melnādainu bērnu. Gribēju, lai mūsu ģimenē būtu pēc iespējas dažādākas atvases, kas palīdzētu saliedēt tautas. Šī doma mani vēl tagad nav pametusi," intervijā skaidro aktrise. 

32 gadus vecā Muceniece uzsver, ka viņas dzīve pēdējos gados ir mainījusies. Sieviete nespēja paredzēt to, ka nebūs precējusies. Muceniece uzskata, ka cilvēkiem, kuri adoptē bērnus, ir savi personīgie motīvi, un tie, viņasprāt, nav īpaši pareizi.

"Šķiet, ka viņi ar bērniem aizpilda tukšumu. Kāds vājprātīgais nes mājās dzīvniekus, kāds sāk adoptēt bērnus. Manas paziņas māte bija tieši tāda. Viņa pievērsa maksimālu uzmanību adoptētajiem bērniem, bet ne pašas radītajiem. Viņi izauga un turēja sevī aizvainojumu pret māti... Man šķita, ka viņai bija egoistiska motivācija, un tai tādai nevajadzētu būt. Bet es, iespējams, adoptēšu kādu bērniņu," stāsta zvaigzne jaunākajā "MamBook" raidījumā. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu