VIDEO Merzļikina lieliskais sniegums neglābj "Blue Jackets" no zaudējuma "bullīšos"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī zaudējumu pēcspēles metienu sērijā piedzīvoja Elvja Merzļikina pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets".

"Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:1) atzina Anaheimas "Ducks" hokejistu pārākumu.

Merzļikins šajā spēlē tika galā ar 25 no 26 pretinieku metieniem (96,2%), bet pēcspēles metienu sērijā latviešu vārtsargs atvairīja tikai vienu no trim pretinieku raidījumiem.

Otrā laukuma galā vēl spilgtāku sniegumu demonstrēja "Ducks" vārtu vīrs Džons Gibsons, kurš atvairīja 33 no 34 "Blue Jackets" hokejistu metieniem, pēcspēles metienu sērijā tiekot galā ar diviem no trim pretinieku mēģinājumiem.

Merzļikinu šajā spēlē pārspēt izdevās Aizekam Lundestormam, savukārt "Blue Jackes" ķomandas vienīgais precīzais raidījums šajā mačā bija Aleksandra Teksjē kontā.

"Ducks" vienībai šis bija jau sestais mačs pēc kārtas ar vismaz vienu izcīnītu punktu. Anaheimas komanda šobrīd ar 35 punktiem 28 spēlēs ir otrie Klusā okeāna divīzijā. Tikmēr "Blue Jackets" ar 27 punktiem 25 mačos joprojām ierindojas Metropolitēna divīzijas piektajā vietā.

Merzļikins šosezon vidēji mačā ir atvairījis 91,7% pretinieku metienu, zaudējot 2,8 ripas. "Blue Jackets" 16 spēlēs, kuras vārtos jau no paša sākuma stājies latviešu vārtsargs, ir izcīnījusi desmit panākumus.

Nākamo spēli "Blue Jackets" aizvadīs agrā svētdienas rītā, plkst. 5 viesojoties pie līgas jaunpienācējiem Sietlas "Kraken".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu