Jordānija ieinteresēta stiprināt ekonomisko sadarbību ar Latviju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Aleksandra H. Kossowska/Shutterstock

Jordānija ir ieinteresēta turpināt attīstīt divpusējo sadarbību ar Latviju, īpašu uzmanību pievēršot divpusējā politiskā dialoga un ekonomiskās sadarbības stiprināšanai, Latvijas vēstniekam Ilmāram Breidakam apliecināja Jordānijas augstākās amatpersonas.

Kā aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM), vēstnieks no 2.decembra līdz 5.decembrim akreditācijas vizītē apmeklēja Jordānijas Hāšimītu Karalisti, kuras laikā iesniedza akreditācijas vēstuli karalim Abdullāham Otrajam.

Vizītes laikā vēstnieks apmeklēja arī Jordānijas Ārlietu ministriju, kur tikās ar ministrijas ģenerālsekretāru Jusefu Bataineu un protokola vadītāju Muhamedu Alzainati.

Tāpat vizītes laikā vēstnieks svinīgā ceremonijā pasniedza Latvijas goda konsulam Jordānijā Hālidam Mikdādī vienu no augstākajiem Latvijas valsts apbalvojumiem - Atzinības krustu. Mikdādī Latvijas goda konsula Jordānijā pienākumus pilda kopš 1997.gada, un apbalvojums viņam tika piešķirts šī gada aprīlī par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā.

Pēc akreditācijas vizītes vēstnieks Breidaks oficiāli sāk pildīt Latvijas nerezidējošā vēstnieka pienākumus Jordānijā. Vēstnieka rezidences vieta ir Kaira Ēģiptē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu