"Agresija, tabletes, marihuāna..." Taisons saņēmis "kurvīti" no UFC zvaigznes Čimajeva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons un Hamzats Čimajevs
Maiks Taisons un Hamzats Čimajevs Foto: AFP, Reuters/ Scanpix/ Apollo kolāža

Kritiski par leģendāro bokseri Maiku Taisonu nesenajā "Hustle MMA" podkāsta epizodē izteicies UFC cīkstonis Hamzats Čimajevs.

Nevienam nav noslēpums, ka Maiks Taisons savas karjeras laikā un arī pēc tās nav piekopis pašu mierīgāko dzīvesveidu.

UFC zvaigzne Hamzats Čimajevs atklāja, ka viņš atteicies piedalīties leģendārā boksera podkāstā "Hotboxin' With Mike Tyson", jo ar pret Taisona iepriekš piekopto dzīvesveidu.

"Ali Abdelazis [Čimajeva menedžeris] teica, ka Maiks Taisons vēlas ar mani aprunāties. Bet es nepiekritu. Man nebija vēlmes to darīt. Man viņš patīk kā cīkstonis un atlēts, bet man nepatīk tas, kas ar viņu notika - Agresija, tabletes, marihuāna," sacīja Čimajevs.

Taisons deviņdesmito gadu ievadā tika notiesāts par izvarošanu, ko leģendārais bokseris vēl šobaltdien neatzīst. Savukārt šajās dienās Dzelzs Maiks atklāti cenšas popularizēt marihuānas un arī citu narkotisko vielu lietošanu.

Čečenijā dzimušais Zviedrijas cīkstonis gan atzina, ka, neskatoties uz Taisona problēmām, viņš leģendāro bokseri tik un tā ciena.

"Es viņu tik un tā cienu. Gan kā cīkstoni, gan kā personību. Viņš izgāja cauri daudz smagām lietām. Viņš salūza un darīja sliktas lietas," sacīja Čimajevs.

UFC cīkstonis arī neslēpa, ka nav pārliecināts, kas nākotnē var sagaidīt viņu pašu: "Neviens nezina, kas notiks ar mani. Tu vari būt labs cilvēks, bet tad kaut kas atgadās un tu nonāc mentālās veselības slimnīcā," sacīja Čimajevs.

"Es nevienu nenosodu, bet es negribēju ierasties [podkāstā]," piebilda UFC cīkstonis.

Čimajevs savas MMA karjeras laikā ir izcīnījis 10 uzvaras, neizjūtot zaudējuma rūgtumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu