Rīgas "Dinamo" atstājušais Zabusovs izceļas ar diviem vārtiem Čehijas līgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Patriks Zabusovs.
Patriks Zabusovs. Foto: https://www.beranizlin.cz

Latvijas uzbrucējs Patriks Zabusovs piektdien Zlīnā guva divus vārtus Čehijas hokeja ekstralīgā, palīdzot Zlīnas "PSG Berani" komandai izcīnīt uzvaru pār vārtus guvušā aizsarga Uvja Jāņa Balinska pārstāvēto Litvīnovas "Verva".

Zabusova un aizsarga Roberta Mamčica pārstāvētā Zlīnas komanda mājās ar 4:1 (2:0, 0:1, 2:0) uzvarēja Litvīnovas "Verva".

Zabusovs abus vārtus guva pirmajā periodā sešu minūšu un 27 sekunžu laikā.

Vispirms 13.minūtē viņš no kreisās puses izlauzās cauri diviem aizsargiem un ar metienu vārtu kreisajā augšējā stūrī apspēlēja vārtsargu. 19.minūtē viņš vairākumā no labās puses pietuvojās vārtiem un no labā iemetiena apļa raidīja ripu vārtu labajā stūrī - 2:0.

Vienus vārtus 26.minūtē atspēlēja Balinskis, kurš pretuzbrukumā iemeta ripu vērtos no zonas vidus.

Zabusovs uz ledus pavadīja 14 minūtes un 57 sekundes, divas reizes metot pa vārtiem un sakrājot +/- rādītāju +1.

Uzbrucējam septiņās spēlēs izdevies sakrāt piecus (3+2) rezultativitātes punktus.

Mamčics, kurš tika pie rezultatīvas piespēles Zabusova otro vārtu guvumā, 20 minūšu un 23 sekunžu laikā izpildīja četrus metienus pa vārtiem un sakrāja +/- rādītāju +2.

Balinskis 20 minūšu un 31 sekundes laikā laukumā vārtus guva ar vienu no septiņiem metieniem pa vārtiem.

Vārtus piektdien guva arī uzbrucējs Māris Bičevskis, bet viņa pārstāvētā "Mlada Boleslav" izbraukumā ar 4:3 (1:0, 2:1, 1:2) pārspēja "Olomouc".

Bičevskis izcēlās ar uzvaras vārtiem mača 50.minūtē.

Bičevskis 14 minūšu un 29 sekunžu laikā divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja astoņos no 18 iemetieniem, kā arī trīs sekundes pēc trešā perioda sākuma un 15 sekundes pirms mača beigām nopelnīja divus pārkāpumus, kas beidzās bez vārtu zaudējuma.

Citā spēlē ar latviešu piedalīšanos aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Česke Budejovices "Motor" viesos ar 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) piekāpās Tršinecas "Ocelārži".

Ceturtā turnīra tabulā ar 51 punktiem 30 spēlēs ir Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Plzeņas "Škoda", 47 punkti 29 mačos un piektā vieta ir "Mlada Boleslav", bet Roberta Bukarta un Gunta Galviņa pārstāvētā Vītkovices "Ridera" atrodas septītajā vietā ar 45 punktiem 29 spēlēs. Ar 38 punktiem 28 spēlēs 11. ir "Motor", bet 12.vietu ar 38 izcīnītiem punktiem 29 spēlēs ieņem "Verva". "PSG Berani" ar 19 punktiem 29 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā.

Ekstralīgā spēlē 15 komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu