Bļugera "Penguins" izcīna trešo uzvaru pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers.
Teodors Bļugers. Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienībā piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcīnīja uzvaru, gūstot trešo panākumu pēc kārtas.

"Penguins" izbraukumā ar rezultātu 4:2 (1:0, 2:0, 1:2) pārspēja Vašingtonas "Capitals".

Bļugers uz ledus bija 18 minūtes un 47 sekundes, minūti un 37 sekundes spēlējot mazākumā. Laukumā pavadītajā laikā viņš vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, izdarīja divus spēka paņēmienus, vienu reizi atņēma pretiniekiem ripu, uzvarēja desmit no 12 iemetienos un noslēdza spēli ar lietderības koeficientu +1.

Pitsburgas vienībā Sidnijs Krosbijs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, gūstot rezultativitātes punktus septītajā spēlē pēc kārtas. Vārtus uzvarētāju labā guva Broks Makgins, Kasperi Kapanens, Dantons Heinens un Džefs Kārters.

"Capitals" rindās divas rezultatīvas piespēles atdeva Aleksandrs Ovečkins, kurš pēdējās desmit spēlēs ir sakrājas 17 rezultativitātes punktus (8+9), bet vārtus guva Jevgēņijs Kuzņecovs un Larss Ellers.

Citā spēlē Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" mājas spēlē ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Ņujorkas "Rangers", piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas.

Girgensons laukumā bija 12 minūtes un 25 sekundes, no kurām 52 sekundes spēlēja mazākumā, bet četras sekundes vairākumā. Latviešu uzbrucējs divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, vienu reizi atņēma pretiniekiem ripu un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Vienīgos vārtus "Sabres" labā guva Brets Marijs. Spēles pēdējā minūtē tika panākts arī neizšķirts, taču pēc video atkārtojuma noskatīšanās tiesneši izlēma vārtus neieskaitīt.

Ņujorkas vienībā vārtus guva Aleksis Lafrenjē un Mika Zibanejads.

"Penguins" ar 31 punktu 26 spēlēs Austrumu konferencē ieņem septīto vietu, bet "Sabres" ar 19 punktiem 26 mačos ierindojas 13.vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu