VIDEO ⟩ Sieviete, cenšoties apbraukt uz ceļa izskrējušu zaķi, iestūrē kupenā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Policisti kopā ar kādu šoferi palīdzējuši nelaimē nonākušai sievietei, kuras auto bija ieslīdējis kupenā, viņai mēģinot apbraukt zaķi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Rīgas pašvaldību policijas (RPP) Kurzemes pārvaldes vecākais inspektors Romāns Kozlinskis stāsta, ka, uzsākot darbu šorīt no rīta un braucot pa veco Bolderājas šoseju, netālu no zirgu audzētavas likumsargi ieraudzīja kupenā iestigušu nelielu "Volkswagen" automobili.

Policisti nolēma, ka varētu mēģināt palīdzēt sniegā iestigušo spēkratu pastumt. Likumsargi apstājās, domādami, ka sievietei ir nepieciešama palīdzība, automašīnas vadītāja pati ar spēkratu no kupenas nespēja izbraukt ārā.

Uz jautājumu, kas noticis un vai nevajag palīdzēt, sieviete atbildēja, ka ieraudzījusi uz ceļa zaķi un mēģinājusi to apbraukt, kā rezultātā nenovaldīja mašīnu un iebrauca kupenā.

Likumsargi mēģināja sievietei palīdzēt. Apstājās arī pretim braucošā automašīna, vēl viens šoferis, kurš kopā ar policiju sniedza savu palīdzīgo roku šajā situācijā.

Kopīgiem spēkiem izdevās automašīnu no sniega izvilkt ārā. Palīgā steigušais šoferis apsēdies pie stūres, policisti stūmuši un spēkratu izdevās atgriezt uz ceļa. Sieviete pateicās un devās tālāk savās gaitās.

Attiecīgajā situācijā neviens fiziski nebija cietis, arī auto nebija bojāts tā, lai nevarētu turpināt ceļu.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu