Bertānam seši punkti "Wizards" zaudējumā pret "Jazz"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns NBA spēlē 11. decembrī
Dāvis Bertāns NBA spēlē 11. decembrī Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien, 11. decembrī, guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētājai Vašingtonas "Wizards" ciešot zaudējumu Jūtas "Jazz" komandai.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 98:123 (24:28, 27:22, 18:31, 29:42) piekāpās Jūtas "Jazz", kas izcīnījusi septiņas uzvaras pēc kārtas, tajā skaitā četras izbraukuma sērijā Austrumkrastā.

Bertāns 22 minūtēs un 24 sekundēs realizēja divus no četriem tālmetieniem, bet netrāpīja grozā vienīgo divpunktu metienu. Viņa rēķinā bija arī divas atlēkušās bumbas, viena pārtverta bumba, viena piezīme un negatīvs +/- rādītājs (-9).

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 21 punktu bija Bredlijs Bīls, bet 14 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Danielam Gefordam. Covid-19 protokola dēļ nevarēja palīdzēt Kails Kuzma.

"Jazz" rindās ar 28 punktiem atzīmējās Donovans Mičels, 20 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Rūdijam Gobēram, bet 18 punktus guva un 14 bumbas zem groziem izcīnīja rezervists Hasans Vaitsaids.

"Wizards" ar 15 uzvarām 27 mačos atrodas septītajā vietā Austrumu konferencē, kamēr "Jazz" ar 19 panākumiem 26 cīņās ir trešā Rietumos.

Pirmdien "Wizards" Denverā uzsāks piecu izbraukuma spēļu sēriju. ASV galvaspilsētas komanda zaudējusi četrās no pēdējām piecām spēlēm, bet pēc veiksmīgā sezonas sākuma nākamajās 14 cīņās cietusi deviņas neveiksmes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu