Artūrs Kurucs gūst desmit punktus un palīdz "Baskonia" izcīnīt uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs
Artūrs Kurucs Foto: www.baskonia.com

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs sestdien, 11. decembrī, guva desmit punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, palīdzot viņa pārstāvētajai Vitorijas "Baskonia" izcīnot uzvaru pret Bilbao "Surne" komandu.

"Baskonia" mājas spēlē ar rezultātu 101:86 (22:18, 28:19, 21:26, 30:23) izcīnīja uzvaru pār Bilbao "Surne".

Kurucs laukumā pavadītajās septiņās minūtēs un 23 sekundēs guva desmit punktus, realizējot trīs izmestos tālmetienus un vienu soda metienu. Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, vienu reizi kļūdījās, nopelnīja vienu personīgo piezīmi, izprovocēja vienu pretinieku sodu, kā arī noslēdza spēli ar +/- rādītāju +8 un efektivitātes koeficientu desmit.

Vitorijas vienībā rezultatīvākais ar 26 gūtajiem punktiem bija Veids Boldvins. Bilbao komandā ar 23 punktiem izcēlās Kairijs Tomass.

Jau ziņots, ka, Dairim Bertānam un Anžejam Pasečņikam kopā gūstot 11 punktus, Seviljas "Coosur Real Betis" ar rezultātu 82:84 piekāpās Badalonas "Joventut", kuras pieteikumā nebija ierakstīti Artūrs Žagars un Krišs Helmanis.

Citā spēlē Manrezas "Baxi" sastāvā atgriezās Jānis Bērziņš un guva trīs punktus, viņa pārstāvētajai vienībai izcīnot uzvaru ar 82:80 (24:19, 15:18, 19:17, 24:26) pār "Gran Canaria". Mārcis Šteinbergs šoreiz nebija iekļauts "Baxi" pieteikumā.

Bērziņš laukumā pavadītajās astoņās minūtēs un 26 sekundēs realizēja vienu no trijiem tālmetieniem, izprovocēja vienu pretinieku piezīmi, noslēdzot spēli ar +/- rādītāju +5 un efektivitātes koeficientu divi.

Tāpat arī Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM ar rezultātu 102:84 (32:28, 23:16, 32:23, 15:17) pārspēja Burgosas "San Pablo". Mālmanis laukumā pavadītajās četrās minūtēs un 18 sekundēs izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, nopelnīja vienu piezīmi, sakrāja +/- rādītāju +4 un efektivitātes koeficientu nulle.

Rolanda Šmita pārstāvētais "Barcelona" klubs ar desmit uzvarām 12 spēlēs ieņem otro vietu turnīra tabulā, "Joventut" basketbolistiem astoņi panākumi 12 mačos dod trešo pozīciju, bet UCAM un "Baxi" vienības ar astoņām uzvarām 13 cīņās ir attiecīgi piektajā un sestajā pozīcijā. "Baskonia" ar septiņām uzvarām 13 dueļos ir devītā, bet Rodija Mačohas Fuenlavradas "Urbas" un Seviljas komandas ar attiecīgi trīs panākumiem 12 spēlēs un divām uzvarām 13 mačos ir attiecīgi 16. un pēdējā vietā 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu