Šorīt Latvijā apgrūtināti braukšanas apstākļi (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Visā Latvijā pirmdien, 13. decembrī, apledojums un sniegs apgrūtina braukšanas apstākļus pa valsts galvenajiem autoceļiem, informē "Latvijas valsts ceļi".

Šorīt apgrūtināta braukšana ir Vidzemes šosejas posmos Vangaži-Raunas pagrieziens un posmā Vireši-Veclaicene, Valmieras šosejas posmā Murjāņi-Strenči, pa Rīgas apvedceļu visā tā garumā, Bauskas šosejas posmā Rīga-Dimzukalns un pa Jelgavas šoseju visā tās garumā.

Tāpat apgrūtināta braukšana ir Daugavpils šosejas posmā Rīga-Nīcgale, Liepājas šosejas posmos Rīga-Annenieki un Blīdene-Skrunda, Ventspils šosejas posmos Rīga-Kūdra un Strazde-Ventspils, pa Liepājas-Rucavas šoseju, pa Jēkabpils-Terehova šoseju, Rēzeknes šosejas posmā Grebņeva-Rušenica, kā arī pa Rēzeknes apvedceļu.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā valsts teritorijā, izņemot Daugavpils, Krāslavas, Kuldīgas, Limbažu un Preiļu apkaimes.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem, sniegotos ceļus tīra no sniega. Braukšanas apstākļu uzlabošanas darbus veic 152 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas tehnikas vienības.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu