Domā par jaunākajām modes aktualitātēm? "TikTok" prognozē trendu maiņu (4)

Foto: tumblr2010s/ Instagram
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ja kāda modes aktualitāte iziet no aprites, nav jāgaida ilgi, līdz tā atgriežas atpakaļ. Šobrīd modē ir 21. gadsimta pirmās desmitgades stils, taču sociālo tīklu platformas "TikTok" ārzemju slavenības uzskata, ka tas drīz mainīsies - nākot 2010. gadu modei, raksta medijs "Vogue".

Lai gan šāda veida stils bija aktuāls pavisam nesen - tikai pirms desmit gadiem, taču "TikTok" lietotāji, kuru aizraušanās ir mode, uzskata, ka platās jostas un milzīgās kaklarotas drīzumā nāks atpakaļ.

"Kā pietiekami jaunam cilvēkam, kas regulāri lieto "TikTok", bet pieteikami vecam, lai atcerētos "Tumblr", ir traki novērot, cik ātri viss mainās un nāk atpakaļ," tiktokere Halija Brauna - Onigbandžo stāsta "Vogue".

@nextwearer

Reply to @ciaramcilvenna 2010s trends that I think the next generation of teens will latch on to - part 3! ##fashionhistory ##tumblr ##2010sfashion

♬ Oblivion - Grimes

Jaunā sieviete ir ievērojusi, ka nākamā tīņu paaudze jau slavas saulītē "izceļ" pasteļtoņus. Viņa arī uzskata, ka asimetriski svārki, svītraini krekli un spalvas kā matu aksesuārs, kuras valkāja tādas 2010. gadu zvaigznes kā dziedātāja "Ke$ha", kļūs tikai populārākas. 

Onigbandžo stāsta, ka pirms desmit gadiem mode bija daudz rotaļīgāka un krāsaināka, ko šī brīža jaunā paaudze cenšas arī panākt savā izskatā.

"2010. gada mode bija ļoti rotaļīga un demokrātiska, kļūstot populāriem modes blogeriem un "Tumblr" lietotnei, kuri palīdzēja veidot savu estētiku," viņa skaidro.

"Es pilnībā saprotu, kādēļ cilvēki, kuri bija pārāk jauni, lai to piedzīvotu pirmo reizi, vēlas šo enerģiju piedzīvot tagad."

Modes tiktokere Ari Arvanda arī uzskata, ka 2010. gads atspoguļo sentimentu: "2010. gadu mode koncentrējās uz pašdarinātām lietām, kā, piemēram, puķu kroņi un bārkstaini krekli."

Lai gan mūsdienās lielāks akcents tiek likts uz modes aktualitāšu ātru norietu, viņa saka, ka tajā pašā laikā cilvēki arvien vairāk veido savu personīgo stilu, paši šujot un pārveidojot savas drēbes.

"Viena no manām mīļākajām lietām, pētot modes aktualitāšu atgriešanos, ir redzēt senāku elementu iekļaušanu jaunos un uzlabotos veidos," stāsta tiktokere Mendija Lī.

.

@michaila.c

I had some serious flashbacks making this one🥴 #2010 #pictureday #2010fashion #fashion

♬ Tik Tok - Ke$ha
@daynabreezy

But are you ready for owls on everything again? #2010s #2010sthrowback #2000sfashion #2010sfashion #millennials #millennialsoftiktok #throwback

♬ OMG-Usher will.i.am - Ellen's Betta

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu