Covid-19 ⟩ Otrdien notiks plaša izbraukuma vakcinācija Rēzeknes novada Dricānos, Sakstagalā un Audriņos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: photobyphotoboy/shutterstock

Lai vakcināciju pret Covid-19 varētu nodrošināt pēc iespējas tuvāk cilvēku dzīvesvietai un ikdienas gaitām, Rēzeknes novada pašvaldība sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu atkārtoti rīko plašu izbraukuma vakcināciju,  informēja Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Bērtiņa.

Otrdien no plkst. 9 līdz 10.30 varēs vakcinēties Dricānu pagasta kultūras namā. No plkst. 11.30 līdz 13 varēs vakcinēties Sakstagala pagasta sabiedrisko aktivitāšu centrā. Bet no plkst. 14 līdz 15.30 varēs vakcinēties Audriņu pagasta skolas ēkā.

Vakcinēties īpaši aicināti tie gandrīz 600 iedzīvotāji, kuri novembra vidū izbraukuma vakcinācijas laikā saņēma pirmo vakcīnas devu.

Tāpat būs iespēja saņemt pirmo poti arī tiem, kuri tikai tagad ir izlēmuši sākt vakcinācijas kursu. Paredzēts, ka vakcinēšanās notiks ar vakcīnām "Moderna", "Janssen" un "Pfizer"/"BioNTech".

Lai vakcinēties gribētājiem nebūtu jāsalst un jātērē laiks, stāvot rindā, pašvaldība aicina pieteikties iepriekš. Vakcinēties varēs arī "dzīvās rindas" kārtībā, vienīgi tādā gadījumā jārēķinās ar ilgāku gaidīšanas laiku rindā.

Seniori un cilvēki ar kustību traucējumiem var pieteikt pagasta pārvaldes transportu, kas palīdzēs nokļūt līdz izbraukuma vakcinācijas punktam pagasta centrā.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un potēšanas pase, ja tāda ir. Uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Kā vēstīts, Latgalē ir strauji pieaugusi vakcinācijas aptvere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu