VIDEO ⟩ Dāvim Bertānam sezonas rezultativitātes rekords "Wizards" zaudējumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Ar rezultatīvu sniegumu aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā atzīmējās latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

"Wizards" viesos ar rezultātu 113:107 (22:29, 19:30, 29:32, 22:37) piekāpās Denveras "Nuggets".

Bertāns šajā spēlē uz parketa pavadīja 31 minūti un 25 sekundes, kuru laikā viņš ar 21 punktu (3/4 2p., 5/9 3p., 0/0 1p.) kļuva par komandas rezultatīvāko basketbolistu. Tāpat viņš izcēlās arī ar piecām atlēkušajām bumbām un vienu pārķertu piespēli, kā arī vienu bloķētu metienu. Latviešu uzbrucējs spēles gaitā arī piecas reizes pamanījās pārkāpt noteikumus.

"Wizards" ar Bertānu laukumā guva par 22 punktiem vairāk nekā zaudēja, kas šajā spēlē bija pārliecinoši labākais rādītājs "Wizards" komandā.

Otrs rezultatīvākais "Wizards" rindās šajā spēlē bija komandas līderis Bredlijs Bīls, kurš izcēlās ar 19 punktiem, bet Ārons Holidejs pievienoja 18 punktus. Holidejam šajā spēlē bija arī "Wizards" otrs labākais +/- rādītājs (+10).

"Nuggets" rindās atkal ar MVP (vērtīgākā spēlētāja) cienīgu sniegumu izcēlās Nikola Jokičs, kura kontā šoreiz 28 punkti, 17 bumbas zem groziem, deviņas rezultatīvas piespēles un trīs pārķertas bumbas, kā arī komandas labākais +/- rādītājs (+21).

20 punktu robežu "Nuggets" komandas sastāvā pārsniedza arī Monte Moriss (22), bet Ārons Gordons pievienoja 16 punktus.

"Wizards" pēc lieliskā sezonas sākuma Austrumu konferencē ar 15 uzvarām 28 mačos ir noslīdējusi līdz 7. vietai Austrumu konferencē, savukārt "Nuggets" ar 14 panākumiem 27 spēles Rietumu konferencē ieņem 8. pozīciju.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs agrā ceturtdienas rītā, plkst. 5 viesojoties pie Sakramento "Kings".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu