Jaunu procesu un pārmaiņu sākums. Lielais 2022. gada horoskops

Foto: pexels.com
Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaunais 2022. gads solās būt mazliet pozitīvāks nekā iepriekšējais. Vecajā dzīves ritmā neatgriezīsimies, jo tā dēvēto tālo planētu mijiedarbība pēdējos gados iezīmējusi jaunu procesu un pārmaiņu sākumu. Un te nav runa par gadu, diviem vai trim, bet krietni vien vairāk. Taču jādzīvo šodien, stāsta sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa.

Sliktā ziņa ir tāda, ka Latvijā negantnieka Saturna ietekmē daudzi procesi un attīstība var bremzēties. Iespējama cilvēku aizplūšana, arī kādā brīdī atkal daļēji slēgtas robežas. Toties labā ziņa – mēs varam spīdēt pasaulē ar kultūras un sporta cilvēkiem, ar godprātīgo zinātnieku pētījumiem un atklājumiem. Un vēl labā ziņa ir tāda, ka pēc austrumnieku kalendāra 2022. gada valdnieks būs Melnais Ūdens Tīģeris, kas vienmēr gatavs lēcienam, jauniem izrāvieniem, un pasaule piederēs drošajiem. Jādodas uz priekšu. Austrumnieku jaunais gads sāksies 1. februārī. Pēc astroloģiskām tradīcijām tas katru gadu notiek citā laikā. Atskaites punkts – gada sākumā pirmo reizi jauns Mēness Ūdensvīra zodiaka zīmē.

Un vēl viena pozitīvā ziņa, protams, ir tā, ka katram cilvēkam, katram uzņēmumam, katrai struktūrai ir savs individuālais horoskops. Nekad nav tā, ka vienlīdz labi vai vienlīdz slikti visiem.

AUNS

Daudz ideju, daudz emociju un jādodas uz priekšu. Gribas visu tūlīt, uzreiz un jau vakar... Tomēr šis gads vēlas, lai tu mācies pacietību. Ja kādas ieceres bremzējas, tad necenties par varītēm sasniegt rezultātu. Kopumā profesionālajā jomā veiksme būs ar tevi – vari pakāpties pa karjeras kāpnēm vai arī attīstīt savu biznesu. Uz ātru peļņu cerēt nevajag, bet paveiktais būs ieguldījums nākotnē. Brīvajiem ļaudīm šis gads var uzdāvāt interesantu iepazīšanos. Ģimenes cilvēkiem dažādi saimniecības darbi kopā darāmi. Iespējams, nolemsi iegādāties jaunu sadzīves tehniku, pārkārtot telpas, aprīkot tās ar tehnoloģiskām ierīcēm. Kāds varbūt domās par nekustamā īpašuma iegādi.

VĒRSIS

Gads nemierīgs, jo ik pa laikam var mainīties apstākļi, kas likušies teju vai mūžīgi, stabili un nesatricināmi. Mazliet no līdzsvara tas izsist var, taču uztver to, kā mudinājumu doties tālāk un rosīties ātrāk. Var rasties burvīgas iespējas izcelties, izvirzīties un līdz ar to palielināt ienākumus. Piekrīti karjeras piedāvājumiem, iesaisties biznesa projektos, slēdz līgumus, atrodi jaunus kompanjonus. Ja jūties paguris, tad dodies tālākā ceļojumā vai tepat lauku klusumā sakārtot domas. Tostarp arī attiecībā uz sirdslietām. Rosoties lietišķajā jomā, atceries, ka attiecības jākopj kā zieds, lai tas krāšņi uzplauktu.

DVĪŅI

Straujā tehnoloģiju attīstības laikā Dvīņi jūtas kā zivis ūdenī. Tik daudz jauna un interesanta! Katra diena patīkamu pārsteigumu pilna! Šis tiešām ir lielisks gads, lai mācītos, izglītotos, apgūtu jaunas iemaņas. Visā pilnībā izpausties varēsi, ja radīsi iespējas strādāt pēc iespējas brīvākā un radošākā režīmā. Kaut arī dienu ritms straujš, vajadzētu atrast laiku vienatnei, lai atjaunojas spēki un enerģija. Protams, priecēs arī iespējas paceļot, un tas nāks par labu attiecībām ar mīļoto. Kādam savukārt svešatnē var izveidoties romantiskas attiecības. Tūkstoš un vienas nakts pasaka zem zvaigžņotām debesīm...

VĒZIS

Nedaudz konservatīvais un piesardzīgais Vēzis no pēdējo gadu raibajiem notikumiem samulsis, taču tas nav iemesls, lai atliktu kādus dzīves plānus. Tieši otrādi – drošajiem pieder pasaule! Ir jāiet un jādara! Ja šķiet, ka nav zināšanu, tad ir iespējas pieteikties biznesa kursos. Tiesa, uzņēmēja ķērienam ir jābūt dabas dotam, bet, ja nepamēģināsi, neuzzināsi. Ja biznesa attīstīšana neietilpst tavos plānos, tad jebkurā gadījumā padomā par jaunām iespējām profesionālajā jomā. Tāpat kā iepriekš, arī šogad - ģimene pirmajā vietā. Rūpēsies par mīļajiem, palīdzēsi ar padomu un praktiski. Bet, ja ģimenes nav, tad ir vērts padomāt par veidošanu. Jālūkojas pēc otrās pusītes, kam ir līdzīgas vēlmes un skatījums uz dzīvi.

LAUVA

Šogad iespējams vismaz viens vai varbūt pat vairāki spoži uznācieni lietišķajā jomā. Ja esi darbinieka statusā, tad radīsies iespējas ieņemt augstāku amatu, bet priekšnieki vai uzņēmēji savukārt izcelsies ar kompetentiem lēmumiem. Ar tādiem, kas spēj glābt situācijas un atrisināt sākotnēji šķietami neatrisināmus samezglojumus. Miljonu diez vai nopelnīsi, taču naudas plūsma būs, un ikdienai pietiks. Privātajā dzīvē ļoti rūpēsies par savējiem, un viņi sajutīs, ka līdzās ir stiprais plecs. Ja esi sirdī brīvs, tad dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos, kas no viegla flirta pāraug nopietnās attiecībās.

JAUNAVA

Kārtīgu cilvēku darbi paši atrod – par darāmā trūkumu sūdzēties nevarēsi. Dažu brīdi varbūt pat gribētos tā mierīgāk, bet atkal kāds tālruņa zvans vai e-pasts... Un Jaunava ceļas un iet. Bet, protams, ne jau par „skaistām acīm” – ir iespējas būtiski papildināt bankas kontu. Var arī rasties vēlme izmēģināt spēkus, strādājot pašam savā labā vai veidojot nelielu biznesu. Tad gan esi ļoti piesardzīgs, sāc maziem solīšiem. Ja darbu pāri pārēm, nedrīkst atstāt novārtā savus mīļos un attiecību tēmu. Brīvajiem ļaudīm sirdslietās šogad iespējamas būtiskas pārmaiņas, varbūt pat kāzu valsis kādas skaistas Latvijas muižas zālē.

SVARI

Lietišķajā jomā šogad jāraugās, lai viss „pa godīgo”. Ja mīļā miera labad uzņemsies pārāk daudz, tad var gadīties, ka darbi kavējas, un rodas tāda kā vainas sajūta. Kaut gan patiesībā nav par ko. Finanses galvassāpes nesagādās, taču necenties nopelnīt visu pasaules naudu. Daudz svarīgāk sargāties no pārpūles un stresa. Bet, ja ir iedvesma – vari pamēģināt spēkus biznesā. Mierīgāk nebūs, bet vismaz zināsi, ka strādā pats sev. Privātajā dzīvē sirsnība un mīļums, un ģimene kā atbalsts un patvērums dienu steigā. Brīvajiem ļaudīm šogad ir iespējas satikt to īsto un vienīgo. Ja tiešām saproti, ka tas ir tavs cilvēks, tad nevajag pārāk ilgi domāt. Brīnišķīgs gads ģimenes ligzdiņas iekārtošanai un ciešu attiecību veidošanai.

SKORPIONS

Skaidri redzēsi mērķus un ceļus, kā pie tiem nonākt. Profesionālajā jomā panākumu laiks, turklāt dzīves pieredze ļaus ieteikt risinājumus arī citiem - kolēģiem, darījumu partneriem, tuviem cilvēkiem. Parādīsi savas spējas un iegūsi kādu bonusu nākotnei: labākam atalgojumam, straujākai karjerai. Taču - kā jau mēdz teikt: nekas nav mūžīgs. Kādai sadarbībai šogad ir jābeidzas, kādai jāsākas. Piemērots laiks pārmaiņām, tikai rūpīgi izvērtē, kas būs tavi kompanjoni. Ģimenes cilvēkiem jāgādā par saticību, un nedrīkst ieslīgt rutīnā. Tā sirds dzirkstelīte pa laikam jāatjauno. Brīvajiem ļaudīm jāsargās no dēkām, bet, ja veidojas kas nopietns, tad ar attiecību nostiprināšanu nekavējies.

STRĒLNIEKS

Svarīga pozitīva attieksme – lai kolēģi vai darījumu partneri novērtē tavu veikumu, idejas, darba spējas. Tad būsi uz veiksmes viļņa un viss ies no rokas. Tomēr atceries, ka ar pliku paldies nepietiek, bet jārunā par finansēm. Šogad tiešām labas iespējas nopelnīt, un uz to mērķtiecīgi vajadzētu orientēties. Varbūt jāmaina darbavieta, varbūt jāpievēršas privātajam biznesam. Sekmīga sadarbība iespējama ar ārzemēm. Būtiska arī sirdslietu tēma. Ģimenes cilvēkiem rūpīgi jāplāno dienas, lai darba pienākumi neaizēno privāto dzīvi. Mīļie cilvēki vēlas būt ar tevi kopā. Brīvajiem ļaudīm šis gads sola aizraujošus piedzīvojumus – dzirkstošus, kā draiskie burbulīši šampanieša glāzē.

MEŽĀZIS

Stabilitāte ir laba lieta, taču šis gads mudinās izkāpt no ierastās komforta zonas. Ja esi apmierināts ar situāciju darbā, tad uzreiz nekur nav ar steigu jātraucas. Taču padomā, kā vari paplašināt esošo spēles laukumu. Pamazām palēnām. Varbūt vari uzņemties papildu darbus un runāt par algas pielikumu. Varbūt vajag apsvērt privātā biznesa iespējas, jo gads ir labs, lai palielinātu ienākumus un nopelnītu vairāk nekā līdz šim. Lietišķo kontaktu veidošana sekmēsies. Sirdslietās var nākties risināt kādus samezglojumus, bet atklātas sarunas visu noliks savās vietās. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās gadījumā attiecības nevajag sasteigt. Vispirms lēnītēm iepazīstiet viens otru.

ŪDENSVĪRS

Gatavojies pārmaiņām un jauniem sasniegumiem. Daudz ideju un dažas pat visai neparastas. Astrologi teic: Ūdensvīri – nākotnes cilvēki. Netērē enerģiju citādi domājošo pārliecināšanai, bet sadarbojies ar tiem, kas tevi saprot no pusvārda vai vispār bez vārdiem. Vari sākt jaunu projektu, dibināt uzņēmumu, mainīt profesionālo darbošanos. Uz ātru peļņu gan nevajadzētu cerēt, jo naudas lietās kaut kas var sabremzēties. Taču tas, ko izdarīsi, nesīs ienākumus nākotnē. Ģimenē ļoti svarīga savstarpējā sapratne. Dažu brīdi var rasties saspīlētas situācijas un saviļņoties emocijas. Taču tas ir pārejoši. Brīvie ļaudis ne vienā vien sirsniņā iedegs simpātiju dzirkstelīti.

ZIVIS

Šis gads pilns ar dažādām norisēm, pārdomām, pavērsieniem. Dvēsele ilgosies pēc garīguma: kāds sāks interesēties par reliģiju, kāds meklēs atbildes ezoterikā. Filozofiska pieeja palīdzēs tikt galā ar dažādām dzīves situācijām. Taču ikdienas darbi jau nekur nepazūd. Ja nosacījumi darbā apmierina, tad strādā. Ja kaut kas nav pa prātam, atradīsi citu vietu. Ja tev ir savs bizness vai gatavojies to veidot, dari tā. Tikai ļoti svarīgi nesadalīt uzmanību vairākos virzienos. Sirdslietās laiku pa laikam apcerīgs noskaņojums un rutīnas sajūta. Jāizdomā kopā ar mīļoto kaut kas aizraujošs. Brīvajiem ļaudīm savukārt jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm, tad dzīve dāvās skaistus brīžus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu