VIDEO ⟩ Skatītājs atbalsta operas zvaigzni, pieceļoties kājās un nodziedot tenora daļu Verdi koncertā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālajos tīklos plašu uzmanību guvis video, kurā skatītājs pieceļas kājās un nodzied tenora partiju Verdi koncertā, ziņo portāls "Classic FM". 

Kad mūzikas cienītājs pamanīja soprāna dziedātāju bez dueta partnera, viņš drosmīgi piecēlās kājās un nodziedāja tenora partiju no skatītāju vietas.

Atzinību guvusī operas soprāna dziedātāja Lisete Oropesa dziedāja Violetas dziesmu "Sempre Libera" (Vienmēr brīva) no Verdi "La Traviata" Verdi festivālā Parmā, Itālijā.

Operas iestudējumā tenors, kurš spēlē Alfredo, parasti atrodas ārpus skatuves, it kā viņš dziedātu Violetai no balkona ārpusē.

Tā kā šis bija solo koncerts, tajā nebija neviena tenora. Uzstāšanos klātienē vēroja Džuzepes Nikolīni di Pjačencas konservatorijas students un kubiešu izcelsmes amerikāņu soprāna dziedātājas fans Liu Dzjanveis.

Tā kā pirmajā taktī uz Oropesas Violetu neatsaucās neviens vīriešu kārtas dziedātājs, viņš nolēma pievienoties otrajā taktī.

Ķīnas sociālajos tīklos Liu Dzjanveis nodēvēts par "varoni", jo atsaucies Oropesai no zāles aizmugures.

@babatunde_hiphopera

Reply to @campmeldinal Reply to @campmeldinal This is the best one I could find ##wholesome ##opera

♬ original sound - Babatunde Akinboboye

"Es piecēlos, lai dziedātu, jo Lisete Oropesa ir mūziķe, kuru es ļoti mīlu, un šo operu es jau agrāk iemācījos," Liu Dzjanveis komentēja platformā "Weibo".

Tomēr jaunais vīrietis piebilda, ka vēlreiz neriskētu to atkārtot: "Par to nav jālepojas un jāatbalsta. 

Lūdzu, nepārtrauciet dziedātājus, kad tie uzstājas. Tā ir nepieklājīga rīcība. Neatdariniet mani, nekad vairs tā nedarīšu." 

Pēc koncerta vīrietis devās atvainoties Oropesai, kura izskatījās ļoti pateicīga savam improvizētajam dueta partnerim - iedeva viņam autogrāfu un nofotografējās kopā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu