Policija aizturējusi divus vīriešus saistībā ar plakāta bojāšanu pie Mākslas akadēmijas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirkņa darbinieki otrdien, 14. decembrī, aizturēja otru iespējamo vainīgo personu - 1990. gadā dzimušu vīrieti saistībā tīšu Mākslas akadēmijai piederošā plakāta bojāšanas faktu, informē Valsts policija.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirkņa darbinieki 1. novembrī aizturēja 1985. gadā dzimušu vīrieti, kurš iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā. Šobrīd personai piemērots statuss - persona, pret kuru sākts kriminālprocess.

Vakar, 14. decembrī, likumsargi aizturēja otru iespējamo vainīgo personu - 1990. gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par miesas bojājumu nodarīšanu. Persona šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas, proti, par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu. Par šāda nozieguma izdarīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Valsts policija izsaka pateicību iedzīvotājiem par aktīvu iesaisti un ziņošanu.

Jau vēstīts, ka VP Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirknī 2021. gada 3. oktobrī tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas, proti, par tīšu Mākslas akadēmijai piederošā plakāta bojāšanas faktu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu