"TestDevLab" ziedojis 100 tūkstošus eiro Bērnu slimnīcas fonda "Vecāku mājai", uz gadu nodrošinot tās darbību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jaunatklātā Vecāku māja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Torņkalnā.
Jaunatklātā Vecāku māja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Torņkalnā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Informācijas tehnoloģiju uzņēmums SIA "TestDevLab" labdarības kampaņā "Tuvums dziedē" ziedojis 100 000 eiro Bērnu slimnīcas fonda (BSF) projektam "Vecāku māja", uz gadu nodrošinot tās darbību, trešdien, 15. decembrī, pavēstīja "Vecāku māja" vadītāja Liene Indrāne.

Viņa norāda, ka "TestDevLab" ziedojums ļaus vienu gadu nodrošināt "Vecāku mājas" darbību, sedzot komunālos un apsaimniekošanas pakalpojumus, gultas veļas mazgāšanas un mājas uzkopšanas izmaksas, klīniskā psihologa palīdzību, dienas un nakts dežurantu un "Vecāku mājas" vadītājas darbu, kā arī apmācības darbiniekiem un brīvprātīgajiem.

"Esam ļoti pateicīgi, ka "Vecāku mājas" desmitajā darbības gadā esam saņēmuši tik lielu un iedrošinošu atbalstu no "TestDevLab" nākamās desmitgades iesākuma posmam",

saka Indrāne, vienlaikus cerot uz sabiedrības un uzņēmumu iesaistīšanos ilgtermiņa atbalstā "Vecāku mājai".

"Vecāku māja" ļauj vecākiem palikt tuvumā saviem saslimušajiem vai priekšlaicīgi dzimušajiem bērniem, tādējādi veicinot bērnu atlabšanu, ģimeņu vienotību un vecāku fizisko un garīgo labsajūtu ārstēšanās izaicinošajā un grūtajā posmā.

"Paldies jums, ka esat, ka dodiet iespēju atpūsties pēc trauksmainajām, garajām stundām reanimācijā, būt pavisam tuvu savam bērnam, lai atgūtu mieru un spēkus, turpinot cīņu ar slimību. Būšu pateicīga jums vienmēr!” stāsta mamma Diāna, kura uzturējusies "Vecāku mājā".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "TestDevLab" reģistrēts 2011. gada novembri, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2844 eiro. Kompānija uz pusēm pieder Andrejam Frišfeldam un Ervinam Grīnfeldam. 2020. gadā uzņēmums strādāja ar 9,823 miljonu eiro apgrozījumu un 2,76 miljonu eiro peļņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu