VIDEO ⟩ Porziņģim rezultatīvs "double-double" zaudējumā pret "Lakers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien, 16. decembrī, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā atzīmējās ar "double-double", tomēr ar to nepietika, lai viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda izcīnītu uzvaru.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 104:107 (23:33, 27:14. 23:26, 20:20, 11:14) pagarinājumā atzina Losandželosas "Lakers" pārākumu.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 38 minūtes un 49 sekundes, atzīmējoties ar 23 punktiem (7/16 2p., 1/7 3p., 6/6 1p.) un 12 atlēkušajām bumbām. Tāpat latvieša kontā arī trīs rezultatīvas piespēles un divi bloķēti metieni.

Trīs reizes liepājnieks izdarīja pārkāpumu un piecas reizes kļūdījās, maču noslēdzot ar lietderību +2, kas bija labākais rādītājs "Mavericks" starta piecinieka spēlētāju vidū.

Rezultatīvākais "Mavericks" rindās šajā spēlē ar 25 punktiem bija aizsargs Džeilens Bransons, kurš savai punktu bagāžai pievienoja arī deviņas rezultatīvas piespēles. 20 punktus, nākot no rezervistu soliņa pievienoja Tims Hārdevejs jaunākais.

Pretinieku sastāvā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Lebrons Džeimss, savukārt tuvu "triple-double" bija Rasels Vestbruks, kurš atzīmējās ar 23 punktiem, deviņām rezultatīvām piespēlēm un 10 atlēkušajām bumbām. "Double-double" kolēģu centieniem pievienoja arī Entonijs Deiviss - 20 punkti un 12 bumbas zem groziem.

Šis Dalasas vienībai bija mačs pret tiešajiem konkurentiem, jo "Lakers" ar 16 uzvarām 29 spēlēs ieņem 6. vietu Rietumu konferencē, kamēr dalasieši ar 14 panākumiem 28 mačos atrodas rietumu 7. pozīcijā.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz pirmdienu, plkst. 3 pēc Latvijas laika viesojoties pie Minesotas "Timberwolves".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu