VIDEO ⟩ Izdodas glābt vīrieti, kurš grasījās nolēkt no Vanšu tilta (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Satiksme uz Vanšu tilta.
Satiksme uz Vanšu tilta. Foto: Paula Čurkste/LETA

Pateicoties garāmgājēju iesaistei, kā arī operatīvam policistu darbam, izdevās glābt izmisumā nonākuša vīrieša dzīvību, kurš bija nolēmis nolēkt no Vanšu tilta, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

11. decembra pēcpusdienā galvaspilsētas policisti saņēmuši kādas garāmgājējas zvanu, ka uz Vanšu tilta steidzami nepieciešama palīdzība. Uz tilta margām bija uzrāpies kāds vīrietis.

"Mūsu darbinieki uzreiz tam pievērsa uzmanību ar videokamerām un atrada personu, kura stāvēja uz margām.

Pie margām stāvēja arī persona, kas veica pārrunas, iespējams, ka tā sieviete, kura zvanīja uz tūrisma informatīvo tālruni. Nekavējoties tika paziņots centra dežūrdaļai, lai maksimāli īsā laikā iesaistītu tuvāko patruļu, un arī tika zvanīts glābējiem, ja gadījumā persona tomēr nolec, tad lai sniegtu atbalstu," norāda Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes priekšnieks Jevgēņijs Platais.

Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes priekšnieks norāda, ka patruļa ieradās aptuveni trīs minūšu laikā, un darbinieks pieņēma lēmumu pieiet vīrietim no mugurpuses un aiz kājām noraut no margām drošībā.

Protams, ka pēc šāda notikuma drīz vien vīrietis iesēdināts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) busiņā un tālāk nogādāts Tvaika ielā, kur nonācis ārstu aprūpē.

Likuma sargs norāda, ka situācijās, kad nepieciešama palīdzība, iespējams, palīdzēt var pat viens telefona zvans. Ja redzat cilvēku, kuram nepieciešama palīdzība, zvaniet uz diennakts krīzes tālruni 116123.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu