Raidījumā "900 sekundes" debitē jaunais laika ziņu moderators Martins Bergšteins (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TV3 publicitātes foto

Rīt, 17. decembrī, savu pirmo oficiālo darba dienu mediju grupas "TV3 Group" rīta raidījumā "900 sekundes" aizvadīs 14 gadus jaunais laika ziņu moderators un laikapstākļu entuziasts Martins Bergšteins, kurš ar meteoroloģiju vēlas saistīt arī savu turpmāko karjeru. Lai arī savu TV debiju piedzīvoja jau pagājušajā nedēļā, sākot ar 17. decembri viņš oficiāli pievienojas komandai, lai katru piektdienas rītu skatītājiem vēstītu aktuālāko laika prognozi dienai un gaidāmajām brīvdienām.

"Sajūtas par pievienošanos TV3 komandai ir vārdos neaprakstāmas. Man ir liels gods, ka tiku uzrunāts un, ka mans darbs ir ticis augstu novērtēts," atzīst jaunais laika ziņu moderators Martins.

Martins šobrīd mācās Jelgavas Valsts ģimnāzijas 8.u2 klasē. Interese par meteoroloģiju viņam radusies jau pirms aptuveni sešiem gadiem, kad Martins uzņēma video ar negaisu, kas pašam ļoti iepaticies. Pēc šī video vēlējies turpināt iemūžināt laikapstākļus, kas noveda pie aktīvas sekošanas līdzi laikapstākļu prognozēm un dabas norišu novēršanas.

"Liels prieks, ka mūsu "900 sekunžu" komandai ir pievienojies jaunais, talantīgais laika ziņu eksperts Martins, līdz ar to ienesot ne vien jaunas vēsmas, bet pat jaunu paaudzi TV raidījumos.

Martina zināšanas un novērojumi noteikti palīdzēs mūsu skatītājiem labi sagatavoties piektdienai un brīvdienām, piemeklējot atbilstošāko apģērbu un plānojot nedēļas nogali. Aicinu sekot līdzi Martina gaitām "900 sekundēs", TV3 "Facebook" kontā, kā arī viņa blogā," tā TV3 ziņu un informatīvo raidījumu attīstības vadītāja Elīna Jēkabsone.

Par pašiem labākajiem laikapstākļiem Martins uzskata tādus, kad gaisa temperatūra ir ap +25 grādiem un ārā ir daļēji saulains.

Tieši vasara ir viņa mīļākais gadalaiks, kuru viņš izbauda visvairāk, jo, pirmkārt, tieši tad ir visdinamiskākie laikapstākļi (negaisi, vētras), kā arī vasaras brīvlaiks, kad laikapstākļu novērošanai var veltīt krietni vairāk laika.

Martins ir arī aktīvs video bloga un bloga satura veidotājs. Savos blogos viņš mēģina nodarboties ar negaisu un ekstrēmu laikapstākļu medīšanu. Sekot līdzi viņa gaitām var sociālo tīklu vietnes "Youtube" kanālā ar nosaukumu "Meteo Latvia", kā arī viņa mājaslapā meteolatvia.com.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu