Video ⟩ Merzļikinam neveiksmīga spēle; Girgensonam uzvara NHL (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ceturtdien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izcīnīja uzvaru pēcspēles metienu sērijā, bet citā spēlē Elvis Merzļikins tika nomainīts pēc četriem ielaistajiem vārtiem, viņa pārstāvētajai Kolumbusas "Blue Jackets" zaudējot.

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 1:0) izcīnīja uzvaru pār Minesotas "Wild" pēcspēles metienu sērijā, sagādājot mājiniekiem trešo zaudējumu pēc kārtas.

Girgensons uz ledus pavadīja 13 minūtes un 18 sekundes, no kurām minūti un 30 sekundes spēlēja mazākumā. Laukumā pavadītajā laikā viņš divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, vienu reizi atņēma pretiniekiem ripu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bufalo vienībā ar vārtu guvumiem izcēlās Dilans Kozens un Marks Pisiks, bet uzvaru nesošo pēcspēles metienu guva Teidžs Tompsons.

"Wild" rindās vārtus guva Kirils Kaprizovs un Džons Merils.

Citā spēlē Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar 2:5 (0:3, 0:1, 2:1) piekāpās Edmontonas "Oilers", kam šī bija pirmā uzvara pēc sešām zaudētām spēlēm.

Pēc 40 spēlētām minūtēm un četriem ielaistiem vārtiem Merzļikinu trešajā trešdaļā vārtos nomainīja Jonass Korpisalo. Latvijas vārtsargs pirmajās divās trešdaļās tika galā ar 25 no 29 pretinieku metieniem, atvairot 86,2% pretinieku metienu. Korpisalo, kurš Kolumbusas vienības vārtus sargāja 19 minūtes un 39 sekundes, atvairīja 15 metienus.

Kolumbusas komandas labā vārtus guva Gustavs Nīkvists un Džastins Denforts.

"Oilers" vienībā trīs rezultativitātes punktus (2+1) sakrāja Jesse Puljujarvi.

Savainojuma dēļ laukumā vēl nav atgriezies Rūdolfs Balcers, kura pārstāvētā Sanhosē "Sharks" mājas spēlē ar rezultātu 2:5 (1:2, 0:1, 1:2) zaudēja Vankūveras "Canucks".

"Blue Jackets" ar izcīnītiem 29 punktiem 28 spēlēs Austrumu konferencē ierindojas desmitajā vietā, bet "Sabres" ar 24 punktiem 29 mačos ieņem 13.vietu. "Sharks" ar 31 punktu 30 spēlēs Rietumu konferencē atrodas 11.vietā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu