Ceturtdien uz Ventspils šosejas smagā kravas un vieglās automašīnu sadursmē miris cilvēks (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Sadursme.lv

Vakar Latvijā reģistrēti 143 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 16 cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar Ventspils šosejas 62.kilometrā kravas automašīnai "Scania", iespējams, plīsa priekšējā riepa, autovadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur ietriecās automašīnā "Volvo V50", kuras vadītājs negadījuma vietā gāja bojā.

Ceturtdien septiņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, četri - Zemgalē, trīs - Vidzemē, bet pa vienam - Latgalē un Kurzemē. No cietušajiem seši bijuši gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 15 autovadītājus: četrus - Kurzemē, pa trim - Latgalē, Zemgalē un Vidzemē, bet divus - Rīgas reģionā, kur aizturēts arī viens autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēts 131 protokols: Rīgas reģionā sodīti 52 autovadītāji, Kurzemē - 26, Vidzemē - 24, Zemgalē - 19, bet Latgalē - 10 autovadītāji. Latvijā septiņi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 375 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu