Tūlīt klāt Ziemassvētki! Filmas, kuras horoskopa zīmēm vajadzētu noskatīties svētku laikā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lynda Hinton/ Unsplash

Straujiem soļiem tuvojas svētku laiks, kas nozīmē daudz brīva laika atpūtai, kuru var izmantot, skatoties filmas. Noskaidro, kāda filma būs piemērota tieši tev!

Auns: "Viens pats mājās"

Kurš Auns nevēlas pavadīt laiku vienatnē bez noteikumiem vai pienākumiem? Šī Zodiaka zīme sapratīs galvenā varoņa vēlmi sevi pierādīt ģimenes priekšā. 

Vērsis: "Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus"

Vērsim citreiz patīk lepni parādīt savu stūrgalvību, tādēļ viņš gan saprot filmas galveno varoni, gan izjūt tādas pašas emocijas. Vērši ir ļaunatminīgi un viņiem dažbrīd patīk padusmoties tāpat kā Grinčam. Vērsis arī novērtēs filmas vizuālo veidolu.

Dvīņi: "Tāda ir mīlestība"

Dvīņus bieži vien nomoka garlaicība, taču filmas sižetā atspoguļotie mīlas trijstūri spēs noturēt Dvīņa uzmanību no sākuma līdz galam. Šī zīme ir iecienījusi britu humoru, tādēļ laiks, skatoties šo romantisko filmu, tiks jautri pavadīts.

Vēzis: "Brīvdienas"

Romantiskajam un sentimentālajam Vēzim šī filma ir kā radīta. "Brīvdienas" sižets ir par to, kā četri cilvēki uzveic savus iekšējās bažas un atrod īstu mīlestību. Vēzis ir tipisks mājās sēdētājs, tādēļ viņš labprāt pavadīs brīvo laiku, skatoties romantisku filmu.

Lauva: "Pēdējais atvaļinājums"

Lauvas vienmēr atrodas uzmanības centrā, un viņām vienmēr ir dažādi plāni un ieceres. Filma "Pēdējais atvaļinājums" Lauvai atgādina, ka nekad nav par vēlu īstenot savus sapņus.

Vēzis: "Polārais ekspresis"

Šī klasiskā filma Vēzim atgādina par bērnību un vienkāršākiem laikiem. Vēzim patīk stāsti, kuri vienmēr būs aktuāli un nekad nenovecos. Vēzis filmā arī atzinīgi novērtēs smalkās animācijas detaļas, kuras, ņemot vērā to, ka filma iznāca 2004. gadā, ir īpaši iespaidīgas. 

Svari: "Laimīgākais gadalaiks"

Inteliģentie Svari nespēs pretoties attiecību drāmai. Svari varēs identificēsies ar Ebiju, kura cenšas iejusties mīļotā cilvēka nejaukās ģimenes atmosfērā. Svariem patiks arī diskutēt par to, vai galvenā varone ir pelnījusi šādu attieksmi!

Skorpions: "Edvards Šķērrocis "

Tas nav nekāds noslēpums, ka Skorpionam ir tieksme pēc tumsas, mistikas un noslēpumainības. Šajā filmā ir iekļauti visi trīs aspekti! Lai gan tā nav klasiska svētku filma, taču stāsta par mākslīgi radītu vīrieti un jaunu sievieti, kura saskata viņā skaistumu.

Strēlnieks: "Ļaunais Santaklauss"

Strēlnieks vienmēr labprāt skatīsies filmu, kas liks viņam smieties no sākuma līdz pat beigām. Šīs filmas sižets parāda, ka Ziemassvētku filmām ne vienmēr ir jābūt romantiskām un sirsnīgām - tās var būt arī nerātnas.

Mežāzis: "Ziemassvētku stāsts"

Mežāži mēdz būt ļoti nostaļģiski, tādēļ viņi bieži vien izvēlas skatīties senas filmas, kurām piemīt klasiska vērtība, nevis tikko kinoteātrī demonstrētās. Ambiciozā un strādīgā zīme sapratīs filmas varoņa misiju iegūt sapņu dāvanu - gaisa šauteni.

Ūdensvīrs: "Brīnišķā dzīve"

Savdabīgajam un ekscentriskajam Ūdensvīram patīk filmas, kuras laika gaitā ir kļuvušas par māksliniecisku vērtību un sniedz jēgpilnu vēstījumu. Šī filma noteikti ir izturējusi laika pārbaudi! Sagatavojies laicīgi un paņem kabataslakatiņus!

Zivis: "Elfs"

Zivīm ir liela fantāzija, kas šo zīmi manāmi atšķir no pārējām. "Elfs" ir jauka komēdija, kuras sižets ir par ticību maģijai un fantāzijai. Lai gan galvenais varonis ir pieaudzis vīrietis, kurš pa Ņujorku skraida elfa tērpā, taču viņa fantāzija izglābj svētkus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu